Ελέγξτε αν παραδίδουμε στον ταχυδρομικό σας κώδικα

Υπεραγορές Αλφαμέγα: Δίνουν το έναυσμα για τους εορτασμούς των Χριστουγέννων

  • Ταυτόχρονη φωταγώγηση των χριστουγεννιάτικων δέντρων σε επιλεγμένα καταστήματα Αλφαμέγα

Το έναυσμα για την εορταστική περίοδο δίνουν οι Υπεραγορές Αλφαμέγα την Κυριακή, 21 Νοεμβρίου 2021, με τη φωταγώγηση των χριστουγεννιάτικων δέντρων τους σε καταστήματά τους στη Λευκωσία, τη Λάρνακα, τη Λεμεσό και την Πάφο.

Τα χριστουγεννιάτικα δέντρα θα φωταγωγηθούν ταυτόχρονα σε όλες τις πόλεις και συγκεκριμένα στα καταστήματα Αλφαμέγα στην Έγκωμη, στη Λακατάμια, στον Κάψαλο Λεμεσού, στην Πάφο και στο κεντρικό της Λάρνακας.

Κατά τη διάρκεια των εορταστικών εκδηλώσεων, Άγιοι Βασίληδες θα μοιράζουν δώρα στα παιδιά, ενώ την εορταστική ατμόσφαιρα απ’ όλες τις πόλεις θα μεταδίδει ο Mix FM 102.3, με πέντε ταυτόχρονα live links από τις 4μ.μ μέχρι τις 7μ.μ.

Παράλληλα, μέσω γιγαντοοθόνης που θα στηθεί στο κατάστημα Αλφαμέγα Έγκωμης, θα μεταδίδονται ζωντανά, πλάνα από τις φωταγωγήσεις σε όλες τις υπόλοιπες πόλεις.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου, οι πελάτες των υπεραγορών θα μπορούν να επωφεληθούν χριστουγεννιάτικων προσφορών, καθώς και να απολαύσουν διάφορες άλλες εκπλήξεις και εκδηλώσεις.  

Στις Υπεραγορές Αλφαμέγα μύρισε ήδη Χριστούγεννα!

Σχετικά Άρθρα