Ελέγξτε αν παραδίδουμε στον ταχυδρομικό σας κώδικα

Οι Υπεραγορές.ΑΛΦΑΜΕΓΑ και η Royal Caribbean Cruises σας χαρίζουν μέχρι €100 έκπτωση για ένα ονειρεμένο ταξίδι με το υπερπολυτελές κρουαζιερόπλοιο Jewel of the Seas®

Οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ σε συνεργασία με την πολυβραβευμένη Royal Caribbean Cruises σας ταξιδεύουν με το πολυτελέστατο κρουαζιερόπλοιο Jewel of the Seas®, για 7 βράδια στους δημοφιλείς προορισμούς: Ρόδο, Μύκονο, Αθήνα, Σαντορίνη και Χανιά.

Με αγορές €50 και άνω σε μία απόδειξη, χρησιμοποιώντας την ALPHAMEGA Family Card, παίρνετε εκπτωτικό κουπόνι που σας δίνει έκπτωση από €50 μέχρι €100. Για κρατήσεις σε εσωτερική ή εξωτερική καμπίνα το κουπόνι σας δίνει €50 έκπτωση και €100 έκπτωση για κρατήσεις σουίτας ή καμπίνας με μπαλκόνι.

Η προσφορά ισχύει σε όλες τις Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ από 06/08/2021 - 22/08/2021 ή μέχρι εξαντλήσεως των κουπονιών.

Τα κουπόνια μπορούν να εξαργυρωθούν μέχρι τις 15/09/2021.  Ισχύουν όροι και κανονισμοί. Ισχύουν περιορισμοί για λόγους υγείας και ασφάλειας.

Για περισσότερες πληροφορίες και για να διαβάσετε αναλυτικά τους όρους, κανονισμούς και περιορισμούς διαβάστε πιο κάτω.

* Ισχύουν όροι και κανονισμοί. Ισχύουν περιορισμοί για λόγους υγείας και ασφάλειας.
 

ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ 

• Τα κουπόνια διατίθενται σε όλες τις Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ με αγορές αξίας €50 και άνω σε μία απόδειξη, αποκλειστικά για τους κατόχους της κάρτας ALPHAMEGA Family. 

• Μόνο ένα κουπόνι μπορεί να χρησιμοποιηθεί ανά κράτηση και δεν μπορεί να συνδυαστεί με άλλη προσφορά, κουπόνι ή έκπτωση.

• Η προσφορά ισχύει από τις 06/08/2021 μέχρι τις 22/08/2021 ή μέχρι εξαντλήσεως των κουπονιών.

• Η προσφορά ισχύει μόνο για νέες κρατήσεις.

• Το κουπόνι προσφέρει έκπτωση αξίας €50 για κράτηση εσωτερικής ή εξωτερικής καμπίνας και έκπτωση αξίας €100 για κράτηση σουίτας ή καμπίνας με μπαλκόνι.

• Η έκπτωση αφορά την αρχική τιμή του εισιτηρίου, η οποία δεν περιλαμβάνει λιμενικούς φόρους. • Η προσφορά ισχύει μόνο με την παρουσία του κουπονιού κατά την κράτηση. Για κρατήσεις εισιτηρίων επικοινωνήστε με την Let’s Go Tours by Amathus (77 77 82 77, www.letsgotours.com) και το Top Kinisis (77 78 78 78, www.topkinisis.com).

• Το κουπόνι μπορεί να εξαργυρωθεί μέχρι τις 15/09/2021.

• Η κράτηση γίνεται βάση διαθεσιμότητας.

Σχετικά Άρθρα