Ελέγξτε αν παραδίδουμε στον ταχυδρομικό σας κώδικα

Nutri Free Μίγμα για Ψωμί Ολικής Αλέσεως Χωρίς Γλουτένη 1 kg

869650
Ειδικά διαμορφωμένα για άτομα με δυσανεξία στην γλουτένη. Χωρίς λακτόζη και χωρίς πρωτεΐνες γάλακτος
Πριν τη χρήση Για 2 ψωμιά: 10 λεπτά + 60 λεπτά μέχρι να αυξηθεί. Χρόνος ψησίματος: 40 λεπτά: 500 g αλεύρι ολικής αλέσεως, 500 g χλιαρό νερό, 7 g αποξηραμένη μαγιά, 15 g έξτρα παρθένο ελαιόλαδο, αλεύρι (50%), καλαμποκάλευρο (50%), ρυζάλευρο. Προετοιμασία: τοποθετήστε το μείγμα σε ένα δοχείο μαζί με την μαγιά, προσθέστε το χλιαρό νερό και ανακατέψτε για λίγα λεπτά. Προσθέστε το λάδι και συνεχίστε το ζύμωμα μέχρι να γίνει η ζύμη λεία και μαλακή. Βουτυρώστε ένα δοχείο τοποθετήστε την ζύμη και αφήστε για μια ώρα. Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 200°C. Ακολούθως βάλτε λίγο αλεύρι σε μια λαδόκολλα και τοποθετήστε την ζύμη σας χωρίζοντας την σε 2 κομμάτια. Τοποθετήστε σε ένα ταψί για 10 λεπτά στους 200°C. Συνεχίστε με το γκριλ για ακόμη 30 λεπτά στους 180°C
Χώρα Ιταλία
Gluten Free Ναι
Αποθήκευση Διατηρείται σε μέρος δροσερό και ξηρό. Μην κρατάτε σε ηλιόλουστο μέρος
Καθαρό περιεχόμενο 1 kg
Συστατικά Αλεύρι καλαμποκιού, ρυζάλευρο, αλεύρι ολικής φαγόπυρου 10%, άμυλο ταπιόκας, ζάχαρη, πίτουρο ρυζιού 28%, ίνες ψύλλιου, αλάτι, πηκτωματογόνα: κόμμι γκουάρ, υδροξυ-προπυλο-μεθιλική κυτταρίνη, εκχύλισμα μαγιάς
Πληροφορίες για αλλεργίες Μπορεί να περιέχει ίχνη από λούπινο, μουστάρδα και σουσάμι 
Διατροφική αξία ανά 100 g
Ενέργεια kJ 1451
Ενέργεια kCal 342
Συνολικά λιπαρά 1
Εκ των οποίων κορεσμένα λιπαρά 0,2
Υδατάνθρακες 78
Εκ των οποίων σάκχαρα 4,5
Διαιτητικές ίνες 4,5
Πρωτεΐνες 2,9
Αλάτι 1,5
Σημαντική Σημείωση Συνιστάται στους πελάτες να ελέγχουν τη συσκευασία του προϊόντος για διατροφικές πληροφορίες και προειδοποιήσεις αλλεργιογόνων πριν από την κατανάλωση, καθώς οι πληροφορίες του προϊόντος υπόκεινται σε αλλαγές μετά τη δημοσίευση. Πρέπει πάντα να διαβάζετε την ετικέτα του προϊόντος, για να βεβαιωθείτε ότι ακολουθείτε τις πιο ενημερωμένες πληροφορίες. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό εάν έχετε αλλεργία ή δυσανεξία. Οι πληροφορίες για τα αλλεργιογόνα επισημαίνονται στη λίστα συστατικών, στο πίσω μέρος της συσκευασίας