Ελέγξτε αν παραδίδουμε στον ταχυδρομικό σας κώδικα

Σε λειτουργία η νέα υπηρεσία Click & Collect!

Στην προσπάθειά μας να επεκτείνουμε τις υπηρεσίες μας, ξεκινήσαμε την υπηρεσία Click & Collect. Αυτή η νέα υπηρεσία επιτρέπει στους πελάτες μας να καταχωρήσουν τις παραγγελίες τους διαδικτυακά και να επιλέξουν ως σημείο παραλαβής ένα από τα Click & Collect locker μας, εξασφαλίζοντας έτσι μεγαλύτερη ευελιξία και ευκολία.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι:

1) Προσθέστε τα προϊόντα που θέλετε να αγοράσετε στο καλάθι σας, επιλέξτε «Click & Collect» ως τρόπο αποστολής και ένα από τα προκαθορισμένα ωράρια παραλαβής.

2) Παραλάβετε τα ψώνια σας από τα ειδικά lockers, χρησιμοποιώντας τον κωδικό πρόσβασης που λάβατε μετά την υποβολή της παραγγελίας σας, εντός του ωραρίου παραλαβής που επιλέξατε.

Η υπηρεσία Click & Collect διαθέτει lockers τριών διαφορετικών θερμοκρασιών, ώστε να προϊόντα που φυλάσσονται εκεί να διατηρούνται αναλλοίωτα και φρέσκα κάτω από οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες. Ειδικότερα, υπάρχουν lockers για τα κατεψυγμένα προϊόντα, για τα είδη ψυγείου, καθώς επίσης και για τα προϊόντα που διατηρούνται σε θερμοκρασία δωματίου.

Στο παρόν στάδιο, η υπηρεσία Click & Collect είναι διαθέσιμη στις Υπεραγορές Αλφαμέγα Ακρόπολης και Πολεμιδιών. Μέχρι το τέλος του χρόνου αναμένεται να επεκταθεί σε όλες τις πόλεις.