Ελέγξτε αν παραδίδουμε στον ταχυδρομικό σας κώδικα

ΠΟΔΗΛΑΤΩ ΓΙΑ ΕΝΑ ΕΥΡΩ

Η ενέργεια των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ  “ΠΟΔΗΛΑΤΩ ΓΙΑ ΕΝΑ ΕΥΡΩ”

με τη Μαρίνα Θεοδώρου επιστρέφει και φέτος

 

Η επιστροφή της ποδηλατικής διαδρομής της Μαρίνας Θεοδώρου “ΠΟΔΗΛΑΤΩ ΓΙΑ ΕΝΑ ΕΥΡΩ”, που αποτελεί από πέρυσι μέρος του προγράμματος “ΠΑΙΔΙ, ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ” των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ, ανακοινώθηκε σε δημοσιογραφική διάσκεψη που πραγματοποιήθηκε στις 6 Ιουνίου 2022.  Από τις 17 Ιουνίου, ημέρα έναρξης της διαδρομής, μέχρι και τις 20 Ιουνίου η Μαρίνα Θεοδώρου μαζί με την ποδηλατική της ομάδα θα κάνει τον γύρο της Κύπρου για καλό σκοπό.

Η ενέργεια, που αγκαλιάστηκε και αγαπήθηκε από το κοινό, αναδεικνύει τη σημασία της υγείας και της πρόληψης, την κοινωνική πλευρά του αθλητισμού και τον ανθρωποκεντρικό χαρακτήρα του προγράμματος “ΠΑΙΔΙ, ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ”. Διαμέσου της ποδηλατικής διαδρομής προωθούνται τα οφέλη της καλής διατροφής και άσκησης, καθώς και η αξία της προσφοράς.

 

Μετά την περσινή επιτυχημένη διοργάνωση, η ποδηλατική διαδρομή επιστρέφει για να εκπληρώσει τον διπλό στόχο που έχει τεθεί για το 2022. Όπως και το 2021, η πρωτοβουλία συνεχίζει να προωθεί τη σωστή διατροφή και τακτική άσκηση σε μικρούς και μεγάλους, ενώ ταυτόχρονα σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Διαιτολόγων και Διατροφολόγων Κύπρου δίνει και φέτος την ευκαιρία σε παιδιά ηλικίας 9-12 ετών να αποκτήσουν δωρεάν εξατομικευμένο πλάνο διατροφής από μέλος του Συνδέσμου.

Το δεύτερο αλλά εξίσου σημαντικό μέρος του στόχου της φετινής διοργάνωσης αφορά στην ενίσχυση του Παγκύπριου Συνδέσμου Σπάνιων Γενετικών Παθήσεων “Μοναδικά Χαμόγελα”, που προσφέρει στους ασθενείς με σπάνιες παθήσεις ουσιαστική βοήθεια.

Για την υλοποίηση των πιο πάνω, οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ θα διαθέσουν τα έσοδα από τις πωλήσεις φωσφορούχων περιβραχιονίων, τα οποία διατίθεται στην τιμή του ενός ευρώ, σε όλες τις Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ από τις 8 – 30 Ιουνίου.

 

Τη φετινή ενέργεια παρουσίασαν κατά τη δημοσιογραφική διάσκεψη η Διευθύντρια Επικοινωνίας και Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ και η ποδηλάτρια Μαρίνα Θεοδώρου που εμπνεύστηκε την πρωτοβουλία αυτή. Εκ μέρους της Χαραλαμπίδης Κρίστης που παραμένει σταθερά στρατηγικός συνεργάτης της ποδηλατικής διαδρομής, απηύθυνε τον δικό του χαιρετισμό ο κύριος Ιωάννης Κυριάκου, Trade Marketing Manager της γαλακτοβιομηχανίας. Τέλος, η κυρία Κάτια Κυριάκου, πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Παγκύπριου Συνδέσμου Σπάνιων Γενετικών Παθήσεων “Μοναδικά Χαμόγελα” μίλησε για το σημαντικό έργο του Συνδέσμου και ευχαρίστησε τις Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ και τη Μαρίνα Θεοδώρου για τη στήριξη και την κίνηση αγάπης.

Οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ ευχαριστούν τον Σύνδεσμο Διαιτολόγων και Διατροφολόγων Κύπρου, τον στρατηγικό τους συνεργάτη Χαραλαμπίδης Κρίστης και τους χορηγούς της φετινής διαδρομής Unilever, ASTRA CAR RENTAL, ACS, Bean Bar, και Holland and Barrett, καθώς επίσης την εταιρεία Landas Colour για την υποστήριξή της.

 

Σχετικά Άρθρα