Ελέγξτε αν παραδίδουμε στον ταχυδρομικό σας κώδικα

Οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ και η UNILEVER κάνουν πράξη το όραμα ενός Αειφόρου Σχολείου!

Παρέα με τον «Δεντρούλη» και σε συνεργασία με τη Unilever & τη Cymepa, οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ συνεχίζουν για 3η χρονιά μια πολύ πετυχημένη δράση, που ευαισθητοποιεί τα παιδιά για το περιβάλλον. Στόχος μας είναι, όλοι μαζί να κάνουμε πράξη το όραμα για ένα αειφόρο σχολείο, καθώς η αγάπη για το περιβάλλον ξεκινάει από το σχολείο. 

Χάρη σε σας, τους καταναλωτές μας, έχουμε ήδη βοηθήσει 27 σχολεία να γίνουν πιο αειφόρα, μέσα από καθημερινές αλλαγές και νέες τακτικές που μπορούν να γίνουν εύκολα πράξη για να προστατευτεί το περιβάλλον. Έτσι, τα παιδιά μας μαθαίνουν από νωρίς τις συμπεριφορές που θα βοηθήσουν να φτιαχτεί ένας καλύτερος κόσμος για το μέλλον τους. 

To 2019 και το 2020, όλοι μαζί, καταφέραμε να προσφέρουμε, σε 14 σχολεία, 2000 δοχεία φαγητού που είναι ανακυκλώσιμα – άρα μπορούν να χρησιμοποιηθούν ξανά και ξανά, μειώνοντας τη χρήση πλαστικών μιας χρήσης από τους μαθητές. 

Επίσης, εφοδιάσαμε 13 δημοτικά σχολεία με 7500τμχ. υγρό σαπούνι, περιορίζοντας τη χρήση των πλαστικών συσκευασιών και στηρίζοντας την ατομική υγιεινή των μικρών, ειδικά τώρα που είναι πιο απαραίτητη από ποτέ! 

Σας ευχαριστούμε και ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ συνεχίζουμε και το 2021! 

 

Σχετικά Άρθρα