Ελέγξτε αν παραδίδουμε στον ταχυδρομικό σας κώδικα

Έλαμψαν στα “Cyprus Supply Chain and Operations Awards 2021” οι Υπεραγορές Αλφαμέγα

                 Η αλυσίδα υπεραγορών αναδείχθηκε ως “Supply Chain Company of the Year”

 

Οι Υπεραγορές Αλφαμέγα ξεχώρισαν μεταξύ των μεγάλων νικητών στα “Cyprus Supply Chain and Operations Awards 2021,” αποσπώντας συνολικά τρία βραβεία.

Ειδικότερα, στις Υπεραγορές Αλφαμέγα απονεμήθηκε η τιμητική διάκριση “Supply Chain Company of the Year,” καθώς επίσης και δύο βραβεία GOLD στις κατηγορίες “E-Commerce B2C και Β2Β” και “Καινοτομία στη Μεταφορά – Διανομή”.

Τα “Cyprus Supply Chain and Operations Awards” που διοργανώνει η Boussias Cyprus αναγνωρίζουν και επιβραβεύουν καλές πρακτικές, καινοτόμες πρωτοβουλίες και έργα, καθώς και βέλτιστες επιχειρησιακές λειτουργίες στον τομέα της Εφοδιαστικής Αλυσίδας.

Διαβλέποντας από νωρίς ότι ο ψηφιακός μετασχηματισμός αποτελεί διαβατήριο για τη βιώσιμη ανάπτυξη των επιχειρήσεων του λιανικού εμπορίου, οι Υπεραγορές Αλφαμέγα προχώρησαν τα προηγούμενα χρόνια στον σχεδιασμό και στην υλοποίηση σχεδίου δράσης προς την κατεύθυνση του ψηφιακού μετασχηματισμού του συνόλου των επιχειρησιακών λειτουργιών τους. Μέρος του σχεδιασμού αυτού αποτέλεσε και η δημιουργία του ηλεκτρονικού καταστήματος της αλυσίδας, το οποίο λειτούργησε εν μέσω πανδημίας και αγκαλιάστηκε από τους καταναλωτές από το πρώτο κιόλας διάστημα της παρουσίας του, ξεπερνώντας κάθε προσδοκία και πρόβλεψη της εταιρείας. Σήμερα, έχοντας εισαγάγει καινοτομίες και αξιοποιώντας τα πλέον σύγχρονα εργαλεία που προσφέρει η τεχνολογία, οι Υπεραγορές Αλφαμέγα έχουν κάνει άλματα στον τομέα του λιανικού εμπορίου, προσφέροντας στους πελάτες τους μια ολοκληρωμένη εμπειρία ψωνίσματος που ανταποκρίνεται στις ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή.

Σε δηλώσεις του ο Chief Operating Officer Ανδρέας Παναγή, ανέδειξε ότι «οι τιμητικές αυτές διακρίσεις μας γεμίζουν υπερηφάνεια, καθώς αποτελούν αναγνώριση των προσπαθειών μας για συνεχή αναβάθμιση των υπηρεσιών μας, με γνώμονα την παροχή, στους πελάτες μας, μιας αναβαθμισμένης εμπειρίας ψωνίσματος, η οποία να ανταποκρίνεται στις συνεχώς μεταβαλλόμενες ανάγκες της αγοράς και του σύγχρονου καταναλωτή. Παραμένουμε προσηλωμένοι στον στόχο της συνεχούς εξέλιξης και ανάπτυξής μας, λειτουργώντας πάντα με αίσθημα ευθύνης προς όφελος των καταναλωτών και της κοινωνίας ευρύτερα».

Σχετικά Άρθρα