Ελέγξτε αν παραδίδουμε στον ταχυδρομικό σας κώδικα

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΙΟΝ & MARTINI: ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

 Η εταιρεία LAIKO COSMOS TRADING LTD και οι Σοκολάτες ΙΟΝ, μαζί με τις Υπεραγορές Αλφαμέγα προκηρύσσουν διαγωνισμό με τους πιο κάτω όρους: 

1. Στον προωθητικό διαγωνισμό: «ΙΟΝ Valentines» δικαίωμα συμμετοχής έχουν όσοι αγοράσουν 1 οποιαδήποτε συσκευασία ΙΟΝ DARK 90gr & 1 οποιαδήποτε συσκευασία MARTINI SPARKLING από τις Υπεραγορές Αλφαμέγα στην Κύπρο. 

2. Στο διαγωνισμό δεν δικαιούνται να συμμετέχουν όσοι εργάζονται στην εταιρεία LAIKO COSMOS TRADING LTD. 

3. Για να λάβει κάποιος μέρος στην κλήρωση θα πρέπει να είναι κάτοχος Αλφαμέγα Family Card. 

6. Το δώρο του διαγωνισμού είναι δυο βράδια σε δίκλινο δωμάτιο με πρόγευμα, στο ξενοδοχείο Casale Panayiotis στον Καλοπαναγίωτη, αξίας €375. 

7. Ο διαγωνισμός αρχίζει στις 3 Φεβρουαρίου 2022 και λήγει στις 16 Φεβρουαρίου 2022. Ο τυχερός θα ειδοποιηθεί τηλεφωνικώς για την παραλαβή του δώρου εντός 30 ημερών από την ημέρα ανακοίνωσής του. Το δώρο μπορεί να εξαργυρωθεί μέσα σε διάστημα 6 μηνών, ανάλογα με την διαθεσιμότητα του ξενοδοχείου.

8. Το δώρο θα παραδοθεί στους νικητές, στα κεντρικά γραφεία της Υπεραγοράς ή σε οποιοδήποτε άλλο χώρο που θα επιλέξουν οι διοργανωτές. 

9. Το δώρο είναι συγκεκριμένο και δεν μπορεί να εξαργυρωθεί σε χρήμα ούτε να ανταλλαχθεί με άλλα προϊόντα. 

10. Το δώρο θα παραληφθεί μόνο από τον ίδιο τον νικητή. Σε περίπτωση ανήλικου, ο νικητής θα πρέπει να συνοδεύεται από τον γονέα ή κηδεμόνα του. 

11. Οι διοργανωτές του διαγωνισμού διατηρούν το δικαίωμα να ανακαλέσουν το προωθητικό πρόγραμμα ή να προβούν σε τροποποίηση των όρων και των χρόνων αυτού, οποτεδήποτε και χωρίς προειδοποίηση. 

12. Οι διοργανωτές του διαγωνισμού διατηρούν το δικαίωμα προβολής του διαγωνισμού και των νικητών στα ΜΜΕ και στη διαφημιστική εκμετάλλευση κάθε σχετικού γεγονότος.

13. Τα στοιχεία σας είναι εμπιστευτικά και θα χρησιμοποιηθούν μόνο για αυτό το συγκεκριμένο διαγωνισμό. Όλα τα προσωπικά σας στοιχεία θα κρατηθούν για 2 μήνες και στη συνέχεια θα διαγραφούν. 

14. Για απορίες ή διευκρινίσεις σχετικά με το διαγωνισμό μπορείτε να επικοινωνείτε Δευτέρα - Παρασκευή στο τηλέφωνο 22 717300, μεταξύ των ωρών 09:00 με 16:00.  

Σχετικά Άρθρα