Ελέγξτε αν παραδίδουμε στον ταχυδρομικό σας κώδικα

OB Procomfort Ταμπόν Super Plus 16 Τεμάχια

857888
Για απόλυτη άνεση & αξιόπιστη προστασία. Η τεχνολογία Dynamic Fit™ με τρισδιάστατη δομή εξασφαλίζει την άριστη προσαρμογή στο σχήμα του σώματος και συμβάλλει στην αποτελεσματική απορρόφηση και μεταφορά του υγρού προς το επάνω τμήμα του ταμπόν χάρη στα αλληλοσυνδεόμενα αυλάκια. Με κάλυμμα Silk Touch για εύκολη τοποθέτηση.
Πριν τη χρήση Οι εσώκλειστε οδηγίες σχετικά με τη χρήση του ταμπόν περιέχουν σημαντικές πληροφορίες για το σύνδρομο τοξικού σοκ (TSS).
Χώρα E.E
Net Contents 16 Pieces / Τεμάχια
Αποποίηση ευθυνών Συνιστάται στους πελάτες να ελέγχουν τη συσκευασία του προϊόντος για διατροφικές πληροφορίες και προειδοποιήσεις αλλεργιογόνων πριν από την κατανάλωση, καθώς οι πληροφορίες του προϊόντος υπόκεινται σε αλλαγές μετά τη δημοσίευση. Πρέπει πάντα να διαβάζετε την ετικέτα του προϊόντος, για να βεβαιωθείτε ότι ακολουθείτε τις πιο ενημερωμένες πληροφορίες. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό εάν έχετε αλλεργία ή δυσανεξία. Οι πληροφορίες για τα αλλεργιογόνα επισημαίνονται στη λίστα συστατικών, στο πίσω μέρος της συσκευασίας
Προειδοποιήσεις ασφαλείας Προσοχή: Οι εσώκλειστε οδηγίες σχετικά με τη χρήση του ταμπόν περιέχουν σημαντικές πληροφορίες για το σύνδρομο τοξικού σοκ (TSS), μια σπάνια αλλά εξαιρετικά σοβαρή πάθηση. Διαβάστε προσεκτικά και φυλάξτε τις οδηγίες για την υγεία σας και την υγιεινή της ευαίσθητης περιοχής.