Ελέγξτε αν παραδίδουμε στον ταχυδρομικό σας κώδικα

Theramed Junior Οδοντόκρεμα με Γεύση Φράουλα 1-6 Χρόνων 50 ml

823044
Nέα My Little Theramed οδοντόκρεμα με απαλή γεύση φράουλας για παιδιά 1-6 ετών. Έχει περιεκτικότητα σε φθόριο που συνιστούν οι οδοντίατροι και είναι με 100 % φυσικό εκχύλισμα. Για δυνατά και υγιή δόντια από το ξεκίνημα. -Η σωστή στοματική φροντίδα ξεκινάει με υγιή πρώτα δόντι. Η οδοντόκρεμα My Little Theramed , σχεδιάστηκε ειδικά για την προστασία κατά της τερηδόνας από το πρώτο δόντι. -Βοηθά στην προστασία και ενδυνάμωση των πρώτων δοντιών και χτίζει τη βάση για υγιή μόνιμα δόντια, χάρη στη φόρμουλα της που περιέχει Calcium Plus. -Περιέχει κατάλληλη ποσότητα fluoride των 500 ppm που συνιστούν οι οδοντίατροι. -Η γεύση της φράουλας κάνει το βούρτσισμα διασκεδαστικό.
Πριν τη χρήση Βουρτσίστε τα δόντια σας 2 φορές την ημέρα για 2-3 λεπτά. Να επισκέπτεστε τον οδοντίατρο συχνά. Επιβλέπετε το βούρτσισμα για να ελαχιστοποιήσετε την κατάποση. Σε περίπτωση πρόσληψης φθορίου και από άλλες πηγές, συμβουλευτείτε τον οδοντίατρο ή τον γιατρό σας.
Χώρα Γερμανία
Net Contents 50 ml
Ingredients Aqua, Sorbitol, Hydrated Silica, Glycerin, Disodium Phosphate Aroma, Cocamidopropyl Betaine, Cellulose Gum, Propylene Glycol, Sodium Fluoride, Sodium Saccharin, Sodium Chloride, Calcium Glycerophosphate, Pyrus Malus Fruit Extract, Sodium Benzoate, Methyl Paraben, CI 14720.
Αποποίηση ευθυνών Συνιστάται στους πελάτες να ελέγχουν τη συσκευασία του προϊόντος για διατροφικές πληροφορίες και προειδοποιήσεις αλλεργιογόνων πριν από την κατανάλωση, καθώς οι πληροφορίες του προϊόντος υπόκεινται σε αλλαγές μετά τη δημοσίευση. Πρέπει πάντα να διαβάζετε την ετικέτα του προϊόντος, για να βεβαιωθείτε ότι ακολουθείτε τις πιο ενημερωμένες πληροφορίες. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό εάν έχετε αλλεργία ή δυσανεξία. Οι πληροφορίες για τα αλλεργιογόνα επισημαίνονται στη λίστα συστατικών, στο πίσω μέρος της συσκευασίας