Ελέγξτε αν παραδίδουμε στον ταχυδρομικό σας κώδικα

Sensodyne Οδοντοβουρτσα Multicare 1 Τεμάχιο

821623
Η οδοντόβουρτσα Sensodyne Multicare είναι σχεδιασμένη για άτομα με ευαίσθητα δόντια. Οι μέτριες τρίχες είναι ειδικά σχεδιασμένες για να προσφέρουν αποτελεσματικό και πλήρη καθαρισμό, περιορίζοντας τη συσσώρευσή της πλάκας. Η μικρή και στρογγυλεμένη κεφαλή προσαρμόζεται στις ευαίσθητες περιοχές του στόματος, επιτρέποντας τον καθαρισμό ακόμα και των πιο δυσπρόσιτων σημείων. Συνιστάται να αντικαθιστάτε την οδοντόβουρτσα σας κάθε 3 μήνες.
Πριν τη χρήση Ζητήστε από τον οδοντίατρο σας συμβουλές για το βούρτσισμα των δοντιών σας.
Χώρα Κίνα
Κατασκευαστής Κατασκευάζεται στην Κίνα. Διανομέας: GSK CH Ελλας A.E., Λ. Κηφισίας 274, Χαλάνδρι 152 32. Τηλ: 0080044144381.
Net Contents 1 Piece / Τεμάχιο
Αποποίηση ευθυνών Συνιστάται στους πελάτες να ελέγχουν τη συσκευασία του προϊόντος για διατροφικές πληροφορίες και προειδοποιήσεις αλλεργιογόνων πριν από την κατανάλωση, καθώς οι πληροφορίες του προϊόντος υπόκεινται σε αλλαγές μετά τη δημοσίευση. Πρέπει πάντα να διαβάζετε την ετικέτα του προϊόντος, για να βεβαιωθείτε ότι ακολουθείτε τις πιο ενημερωμένες πληροφορίες. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό εάν έχετε αλλεργία ή δυσανεξία. Οι πληροφορίες για τα αλλεργιογόνα επισημαίνονται στη λίστα συστατικών, στο πίσω μέρος της συσκευασίας