Ελέγξτε αν παραδίδουμε στον ταχυδρομικό σας κώδικα

Sensodyne Sensitivity & Gum Fluoride Οδοντόκρεμα 75 ml

854876
Sensodyne Sensitivity & Gum φθοριούχα οδοντόκρεμα που βελτιώνει την υγεία των ούλων. Είναι κλινικά αποδεδειγμένη ότι ανακουφίζει από την ευαισθησία των δοντιών και βελτιώνει την υγεία των ούλων. Με 2 φορές βούρτσισμα την ημέρα, παρέχει συνεχή προστασία για τα ευαίσθητα δόντια. Δημιουργεί ένα προστατευτικό κάλυμμα πάνω από τις ευαίσθητες περιοχές των δοντιών, ανακουφίζοντας αποτελεσματικά από τον πόνο. Απομακρύνει τα βακτήρια της οδοντικής πλάκας, βοηθώντας στην μείωση της αιμορραγίας και του πρηξίματος των ούλων. Επίσης προλαμβάνει τους λεκέδες.
Πριν τη χρήση Πάντα να ακολουθάτε τις οδηγίες χρήσης. Βουρτσίζετε τα δόντια σας καθημερινά, δύο φορές την ημέρα και όχι περισσότερες από τρεις φορές ελαχιστοποιώντας την κατάποση και ξεπλένετε. Μην χρησιμοποιείτε την οδοντόκρεμα εάν τα πλαϊνά του κουτιού είναι ανοιγμένα. Κλείστε το καπάκι μετά από κάθε χρήση για να προστατεύσετε το περιεχόμενο από την υγρασία.
Χώρα Ηνωμένο Βασίλειο
Κατασκευαστής Κατασκευάζεται στο Ηνωμένο Βασίλειο. Διανομέας: GSK CH Ελλας A.E., Λ. Κηφισίας 274, Χαλάνδρι 152 32. Τηλ: 0080044144381.
Net Contents 75 ml
Ingredients Glycerin, PEG-8, Hydrated Silica, Pentasodium Triphosphate, Sodium Lauryl Sulfate, Aroma, Titanium Dioxide, Carbomer, Stannous Fluoride, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Saccharin, Sodium Fluoride, Limonene.
Contains Περιέχει Φθοριούχο Κασσίτερο 0,454% w/w, Φθοριούχο Νάτριο 0,0721% w/w (1450ppm ¯F).
Allergy Info Φ
Αποποίηση ευθυνών Συνιστάται στους πελάτες να ελέγχουν τη συσκευασία του προϊόντος για διατροφικές πληροφορίες και προειδοποιήσεις αλλεργιογόνων πριν από την κατανάλωση, καθώς οι πληροφορίες του προϊόντος υπόκεινται σε αλλαγές μετά τη δημοσίευση. Πρέπει πάντα να διαβάζετε την ετικέτα του προϊόντος, για να βεβαιωθείτε ότι ακολουθείτε τις πιο ενημερωμένες πληροφορίες. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό εάν έχετε αλλεργία ή δυσανεξία. Οι πληροφορίες για τα αλλεργιογόνα επισημαίνονται στη λίστα συστατικών, στο πίσω μέρος της συσκευασίας
Προειδοποιήσεις ασφαλείας Να φυλάσσεται μακριά από τα παιδιά. Να μην χρησιμοποιείται από παιδιά ηλικίας κάτω των 12 ετών εκτός εάν το συνιστά ο οδοντίατρος η ο γιατρός. Τα ευαίσθητα δόντια μπορεί να είναι ένδειξη ενός υποκείμενου προβλήματος το οποίο χρειάζεται άμεση φροντίδα. Εάν τα συμπτώματα επιμένουν ή χειροτερέψουν συμβουλευτείτε το γιατρό σας. Σε περίπτωση ερεθισμού διακόψτε τη χρήση.