Ελέγξτε αν παραδίδουμε στον ταχυδρομικό σας κώδικα

Pro Formula Oral Care Μεσοδόντια Βουρτσάκια 0.40mm 6 Τεμάχια

794244
PRO FORMULA μεσοδόντια βουρτσάκια 0.4 mm. Αναπτύχθηκε μαζί με οδοντίατρους για να βοηθήσει στην απομάκρυνση της πλάκας και των τροφίμων μεταξύ των δοντιών, όπου η οδοντόβουρτσα δεν μπορεί να φτάσει, κάτι που μπορεί να βοηθήσει στη μείωση της κακής αναπνοής. Καθαρίστε γύρω από τα σιδεράκια, τις γέφυρες και τα ενδιάμεσα των δοντιών. Αφαιρεί περισσότερη πλάκα από ότι το βούρτσισμα μόνο του.
Πριν τη χρήση *Εισαγάγετε απαλά το βουρτσάκι στο χώρο μεταξύ των δοντιών στο επίπεδο των ούλων. *Μετακινήστε απαλά το βουρτσάκι προς τα πίσω και προς τα εμπρός για να αφαιρέσετε την πλάκα και τα συντρίμμια. *Ποτέ μην πιέζετε. Εάν το πινέλο είναι πολύ μεγάλο δοκιμάστε το οδοντικό νήμα. *Ξεπλύνετε το βουρτσάκι με νερό μετά τη χρήση. Αντικαθιστάτε τακτικά τη βούρτσα. *Το κάλυμμα υγιεινής είναι ιδανικό για την προστασία της βούρτσας μεταξύ χρήσεων και κατά τη διάρκεια του ταξιδιού. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για επέκταση της λαβής, εάν απαιτείται. *Το μεταλλικό σύρμα είναι επικαλυμμένο με πλαστικό ώστε να επιτρέπει τη χρήση γύρω από μεταλλικά γεμίσματα Για υγιή δόντια και ούλα, οι οδοντίατροι συνιστούν: *Βουρτσίστε τα δόντια σας τουλάχιστον δύο φορές την ημέρα για 2 λεπτά, συμπεριλαμβανομένης μιας φορά πριν τον ύπνο. *Καθημερινό μεσοδόντιο βούρτσισμα και νήμα για την αφαίρεση τροφής ή την πλάκα που δεν μπορεί να φτάσει η οδοντόβουρτσα. *Το στοματικό διάλυμα μπορεί να χρησιμοποιηθεί μεταξύ του βουρτσίσματος, για να μειώσει περαιτέρω την πλάκα. *Επισκεφτείτε τακτικά τον οδοντίατρό σας. *Αλλάζετε την οδοντόβουρτσα σας κάθε 3 μήνες.
Χώρα Κίνα
Κατασκευαστής Κατασκευάζεται στη Κίνα. Εισαγωγέας: Χ.Α. Παπαέλληνα Εμπορική ΛΤΔ, Ταχ. Κιβ. 27879, 2433 Λευκωσία. Τηλ.: 77000088.
Net Contents 6 Pieces / Τεμάχια
Αποποίηση ευθυνών Συνιστάται στους πελάτες να ελέγχουν τη συσκευασία του προϊόντος για διατροφικές πληροφορίες και προειδοποιήσεις αλλεργιογόνων πριν από την κατανάλωση, καθώς οι πληροφορίες του προϊόντος υπόκεινται σε αλλαγές μετά τη δημοσίευση. Πρέπει πάντα να διαβάζετε την ετικέτα του προϊόντος, για να βεβαιωθείτε ότι ακολουθείτε τις πιο ενημερωμένες πληροφορίες. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό εάν έχετε αλλεργία ή δυσανεξία. Οι πληροφορίες για τα αλλεργιογόνα επισημαίνονται στη λίστα συστατικών, στο πίσω μέρος της συσκευασίας