Ελέγξτε αν παραδίδουμε στον ταχυδρομικό σας κώδικα

AXE Apollo Αποσμητικό και Σπρέι Σώματος 150 ml

781888
Αυτό το σπρέι σώματος με το ξυλώδες άρωμα θα δημιουργήσει τις ίδιες εντυπώσεις με εκείνες ενός κοστουμιού κομμένο και ραμμένο για σένα. Ένα κλασικό, αρρενωπό και σοφιστικέ άρωμα άκρως εθιστικό. Δροσερές νότες από πράσινα φρούτα, σανταλόξυλο και φρέσκο φασκόμηλο θα σου χαρίσουν υπέροχο άρωμα. Ανακίνησε, στρίψε και ψέκασε κατευθείαν στις μασχάλες και στο σώμα.
Πριν τη χρήση Στρίψε το καπάκι για να βρεις το κουμπί του αποσμητικού. Κράτησε το μπουκάλι 15 εκ. μακριά από το σώμα και ψέκασε. Ένας γρήγορος ψεκασμός γύρω από το στέρνο σου κάνει τη διαφορά.
Χώρα Ηνωμένο Βασίλειο
Κατασκευαστής www.unilever.com
Net Contents 150 ml
Ingredients Alcohol Denat., Butane, Isobutane, Propane, Parfum, Butylphenyl Methylpropional, Citral, Citronellol, Coumarin, Geraniol, Limonene, Linalool.
Αποποίηση ευθυνών Συνιστάται στους πελάτες να ελέγχουν τη συσκευασία του προϊόντος για διατροφικές πληροφορίες και προειδοποιήσεις αλλεργιογόνων πριν από την κατανάλωση, καθώς οι πληροφορίες του προϊόντος υπόκεινται σε αλλαγές μετά τη δημοσίευση. Πρέπει πάντα να διαβάζετε την ετικέτα του προϊόντος, για να βεβαιωθείτε ότι ακολουθείτε τις πιο ενημερωμένες πληροφορίες. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό εάν έχετε αλλεργία ή δυσανεξία. Οι πληροφορίες για τα αλλεργιογόνα επισημαίνονται στη λίστα συστατικών, στο πίσω μέρος της συσκευασίας
Προειδοποιήσεις ασφαλείας Προειδοποιήσεις: Εύφλεκτο μέχρι να στεγνώσει τελείως. Μη χρησιμοποιείτε κοντά στη θερμότητα, τη φλόγα ή κατά το κάπνισμα. Μπορεί να προκληθεί σοβαρός τραυματισμός ή θάνατος. Αποφύγετε την εισπνοή. Αποφύγετε τον ψεκασμό στα μάτια. Τα περιεχόμενα βρίσκονται υπό πίεση. Μην τρυπάτε ή καίνετε. Μην εκθέτετε σε θερμότητα ή αποθηκεύετε σε θερμοκρασίες άνω των 50 ° C ή σε κλειστές περιοχές που θα μπορούσαν να υπερθερμανθούν. Μην χρησιμοποιείτε το σπασμένο δέρμα. Διακόψτε τη χρήση εάν εμφανιστεί εξάνθημα ή ερεθισμός. Χρησιμοποιείτε μόνο σύμφωνα με τις οδηγίες. Η σκόπιμη κακή χρήση με σκόπιμη συγκέντρωση και εισπνοή του περιεχομένου μπορεί να είναι επιβλαβής ή θανατηφόρος. Μακριά από παιδιά.