Ελέγξτε αν παραδίδουμε στον ταχυδρομικό σας κώδικα

Veet Αποτριχωτική Κρέμα Σπρέι για Κανονική Επιδερμίδα 150 ml

742279
Η αποτριχωτική κρέμα Veet σε σπρέι δρα κοντά στη ρίζα ακόμη και στις πιο κοντές τρίχες, αφήνοντας την επιδερμίδα σας αισθητά απαλή. Με τη μέθοδο ψεκασμού μπορείτε να καλύψετε εύκολα και γρήγορα περιοχές όπως το πίσω μέρος του ποδιού σας, γρήγορα και χωρίς να λερώσετε τα χέρια σας. Επιπλέον, η φόρμουλα για κανονική επιδερμίδα περιέχει ενυδατικό εκχύλισμα λουλουδιών λωτού, γνωστό για τις ενυδατικές του ιδιότητες. Έτσι δεν θα έχετε μόνο λεία, απαλή, ενυδατωμένη επιδερμίδα, αλλά και η επανεμφάνιση των τριχών θα είναι πιο απαλή.
Πριν τη χρήση Όμορφη απαλή επιδερμίδα σε 3 μόλις βήματα: πριν χρησιμοποιήσετε το προϊόν, διαβάστε προσεκτικά τα μέτρα προφύλαξης στη συσκευασία. Μπείτε στη μπανιέρα ή στο ντους. Σιγουρευτείτε ότι η επιδερμίδα σας είναι στεγνή πριν τη χρήση. 1. Για τα πόδια: ψεκάστε από απόσταση 5cm από το πόδι. Ψεκάστε σταθερά από πάνω προς τα κάτω για συνεχή ψεκασμό. Σιγουρευτείτε ότι όλες οι περιοχές που θέλετε να αποτριχώσετε καλύπτονται ομοιόμορφα από κρέμα (Δεν χρειάζεται παχύ στρώμα κρέμας για να δράσει το προϊόν). Για ευαίσθητες περιοχές όπως οι μασχάλες ή η γραμμή του μπικίνι: ψεκάστε μια μικρή (3-5cm) ποσότητα στα δάχτυλά σας και απλώστε το με το χέρι. Σιγουρευτείτε ότι ξεπλύνατε τα υπολείμματα κρέμας από τα χέρια σας μετά τη χρήση. 2. Αφήστε την κρέμα στην επιδερμίδα σας για 3 λεπτά, μετά χρησιμοποιήστε τη σπάτουλα για να αφαιρέσετε απαλά μια μικρή περιοχή κρέμας για δοκιμή. Αν οι τρίχες αφαιρούνται με ευκολία, χρησιμοποιήστε το πλατύ ή το στενό μέρος της σπάτουλας, ανάλογα με το μέρος του σώματος, για να αφαιρέσετε την υπόλοιπή κρέμα. Αν οι τρίχες σας είναι πιο επίμονες, μπορείτε να αφήσετε την κρέμα να δράσει για 6 λεπτά συνολικά, αλλά όχι περισσότερο. 3. Ξεπλύνετε την επιδερμίδα σας καλά με νερό για να αφαιρέσετε πλήρως την κρέμα, και μετά στεγνώστε την.
Χώρα Γαλλία
Κατασκευαστής Παρασκευάζεται στην Γαλλία. RECKITT ΜΠΕΝΚΙΖΕΡ ΕΛΛΑΣ ΧΗΜΙΚΑ A.B.E.E. Τάκη Καβαλιεράτου 7, 145 64 Κηφισιά. Διανομέας Κύπρου: CTC ARGOSY TRADING COMPANY LTD.
Additional Attributes Κατάλληλο για γυναίκες και άντρες.
Net Contents 150 ml
Ingredients Aqua, Urea, Potassium Thioglycolate, Calcium Hydroxide, Glycerin, Cetearyl Alcohol, Butane, Parfum, Potassium Hydroxide, Ceteareth-20, PPG-15 Stearyl Ether, Isobutane, Propane, Paraffinum Liquidum, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Sodium Gluconate, Linalool, Acrylates Copolymer, BHT, Propylene Glycol Dicaprylate/Dicaprate, Nelumbo Nucifera Flower Extract, Phenoxyethanol, Potassium Sorbate, Xanthan Gum, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone.
Αποποίηση ευθυνών Συνιστάται στους πελάτες να ελέγχουν τη συσκευασία του προϊόντος για διατροφικές πληροφορίες και προειδοποιήσεις αλλεργιογόνων πριν από την κατανάλωση, καθώς οι πληροφορίες του προϊόντος υπόκεινται σε αλλαγές μετά τη δημοσίευση. Πρέπει πάντα να διαβάζετε την ετικέτα του προϊόντος, για να βεβαιωθείτε ότι ακολουθείτε τις πιο ενημερωμένες πληροφορίες. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό εάν έχετε αλλεργία ή δυσανεξία. Οι πληροφορίες για τα αλλεργιογόνα επισημαίνονται στη λίστα συστατικών, στο πίσω μέρος της συσκευασίας
Προειδοποιήσεις ασφαλείας Κρατήστε και ακολουθήστε όλα τα μέτρα προφύλαξης και όλες τις οδηγίες πριν από τη χρήση. Μην υπερβείτε τα 6 λεπτά συνολικό χρόνο εφαρμογής. Κατάλληλο για χρήση στα πόδια, χέρια, τις μασχάλες και τη γραμμή μπικίνι. Ακατάλληλη για χρήση στο κεφάλι, το πρόσωπο, τα μάτια, τα αυτιά, γύρω από τον πρωκτό, τα γεννητικά όργανα και τις θηλές ή άλλα μέρη του σώματος. Μην ψεκάζετε κοντά στο πρόσωπο, ή απευθείας στις μασχάλες και την περιοχή του μπικίνι. Μην χρησιμοποιείτε σε κιρσούς, ουλές, κρεατοελιές, κηλιδωμένη, τραυματισμένη, ερεθισμένη, ηλιοκαμένη επιδερμίδα ή σε επιδερμίδα που είχε ανεπιθύμητη αντίδραση από κρέμες αποτρίχωσης στο παρελθόν. Αφήνετε πάντα 72 ώρες ανάμεσα στις αποτριχώσεις. Συμβουλευτείτε το γιατρό σας πριν τη χρήση αν παίρνετε φάρμακα που μπορούν να επηρεάσουν την επιδερμίδα, ή αν πάσχετε από κάποια δερματολογική πάθηση. Πριν από κάθε χρήση δοκιμάστε την αντίδραση της επιδερμίδας σας εφαρμόζοντας και αφαιρώντας το προϊόν σε μικρό μέρος της επιφάνειας που επιθυμείτε να αποτριχώσετε, ακολουθώντας τις οδηγίες χρήσης. Αν μετά από 24 ώρες δεν υπάρχει ανεπιθύμητη αντίδραση, συνεχίστε τη χρήση. Αν αισθανθείτε τσούξιμο/κάψιμο κατά τη χρήση, αφαιρέστε αμέσως το προϊόν και πλύνετε καλά με νερό. Αν συνεχίζετε η αίσθηση καψίματος, αναζητήστε ιατρική συμβουλή. Η επιδερμίδα μπορεί να είναι πιο ευαίσθητη για λίγο χρονικό διάστημα μετά τη χρήση, οπότε αποφεύγετε οτιδήποτε μπορεί να προκαλέσει ερεθισμό. Μετά τη χρήση συνιστούμε να περιμένετε 24 ώρες πριν χρησιμοποιήσετε αποσμητικό, κάποιο προϊόν με άρωμα, κάποιο προϊόν τεχνητού μαυρίσματος, πριν κολυμπήσετε ή κάνετε ηλιοθεραπεία. Σε περίπτωση κατάποσης ζητήστε αμέσως ιατρική συμβουλή και δείξτε την εξωτερική συσκευασία. Αποφύγετε την επαφή με τα μάτια. Σε περίπτωση επαφής με τα μάτια, ξεπλύνετε αμέσως με άφθονο νερό και ζητήστε ιατρική συμβουλή. Περιέχει αλκάλια και άλατα θειογλυκολικού οξέος. Το προϊόν μπορεί να κάνει τις επιφάνειες ολισθηρές. Αποφεύγετε την επαφή σε χαλιά, ρούχα και πατώματα. Να προφυλάσσεται από την ηλιακή ακτινοβολία. Να μην εκτίθεται σε θερμοκρασίες που υπερβαίνουν τους 50°C. αποθηκεύστε κατά προτίμηση μεταξύ 5°C και 25°C. Χρησιμοποιείτε μόνο σύμφωνα με τις οδηγίες. Η σκόπιμη κακή χρήση και εισπνοή του προωθητικού μπορεί να είναι επιβλαβής. Κρατήστε μακριά από παιδιά. Δοχείο υπό πίεση. Μακριά από θερμότητα, θερμές επιφάνειες, σπινθήρες, γυμνές φλόγες και άλλες πηγές ανάφλεξης. Μην καπνίζετε. Μην ψεκάζετε κοντά σε γυμνή φλόγα ή άλλη πηγή ανάφλεξης. Προστατεύσετε το από ηλιακή ακτινοβολία. Να μην εκτίθεται σε θερμοκρασίες άνω των 50°C. Μην το τρυπάτε και μην το καίτε, ακόμα και μετά τη χρήση. 1,361% του αερολύματος είναι εύφλεκτο. Για ευαίσθητη επιδερμίδα επιλέγετε Veet Formula για ευαίσθητη επιδερμίδα.