Ελέγξτε αν παραδίδουμε στον ταχυδρομικό σας κώδικα

Gillette Venus Ανταλλακτικές Λεπίδες 4 Τεμάχια

437682
Bαθύ και απαλό ξύρισμα με 1 πέρασμα, 3 λεπίδες για απαλή επιδερμίδα. Ταινία ένδειξης. Η μπλε ταινία ξεθωριάζει όταν δεν σας εξασφαλίζει πλέον το βέλτιστο ξύρισμα Venus. Λιπαντική ταινία με Aloe Vera για να γλιστράει εύκολα.
Χώρα Πολωνία
Κατασκευαστής Παρασκευάζεται στην Πολωνία. Προκτερ & Γκαμπλ, ΕΛΛΑΣ Μ.Ε.Π.Ε., Αγίου Κωνσταντίνου 49, 151 24 Μαρούσι, Αθήνα. Τηλ.: 8008013456.
Net Contents 4 Pieces / Τεμάχια
Ingredients PEG-115M, PEG-7M, PEG-100, SILICA, PENTAERYTHRITYL TETRA-DI-T-BUTYL HYDROXYHDROCINNAMATE, TRIS(DI-T-BUTYL) PHOSPHITE, BHT, GLYCOL.
Αποποίηση ευθυνών Συνιστάται στους πελάτες να ελέγχουν τη συσκευασία του προϊόντος για διατροφικές πληροφορίες και προειδοποιήσεις αλλεργιογόνων πριν από την κατανάλωση, καθώς οι πληροφορίες του προϊόντος υπόκεινται σε αλλαγές μετά τη δημοσίευση. Πρέπει πάντα να διαβάζετε την ετικέτα του προϊόντος, για να βεβαιωθείτε ότι ακολουθείτε τις πιο ενημερωμένες πληροφορίες. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό εάν έχετε αλλεργία ή δυσανεξία. Οι πληροφορίες για τα αλλεργιογόνα επισημαίνονται στη λίστα συστατικών, στο πίσω μέρος της συσκευασίας