Ελέγξτε αν παραδίδουμε στον ταχυδρομικό σας κώδικα

Vanish Oxi Action Πολυκαθαριστικό Λεκέδων Crystal White 500 g

479627
Λευκότερα λευκά και αποτελεσματική αφαίρεση λεκέδων ακόμα και σε κρύο νερό. Εκπληκτική Oxi Action σύνθεση – απελευθερώνει εκατομμύρια φυσαλίδες οξυγόνου. Σύνθεση χωρίς χλώριο. Ειδικά σχεδιασμένο για να κάνει τα λευκά σας λευκότερα. Ασφαλές για καθημερινά υφάσματα όπως βαμβακερά και πολυεστερικά.
Πριν τη χρήση Καθαρίστε και στεγνώστε το δοσομετρητή πριν τον τοποθετήσετε στο κουτί. Μετά την προεργασία πλύνετε όπως συνήθως. Προεργασία: Προσθέστε 10γρ. σκόνης στο δοσομετρητή και γεμίστε τον υπόλοιπο με νερό – ανακατέψτε για 30 δευτερόλεπτα. Η θερμοκρασία νερού πρέπει να είναι έως 40°C. Απλώστε το μίγμα στο λεκέ και αφήστε το έως 5 λεπτά. Τρίψτε το λεκέ εάν χρειάζεται. Μούλιασμα: Μετά το μούλιασμα πλύνετε ως συνήθως ή ξεπλύνετε σχολαστικά. Για καλύτερα αποτελέσματα στους λεκέδες, τρίψτε πριν το ξέπλυμα. Προσθέστε μια δόση (60γρ) σε 4 λίτρα νερού, τρίψτε απαλά και μετά μουλιάστε σε 4 λίτρα νερό για 6 ώρες. Πλύση: προσθέστε μαζί με το απορρυπαντικό σας στην ειδική θήκη. Για δύσκολος και ξεραμένους λεκέδες: 1 δόση. Για κανονικούς λεκέδες: ½ δόση. Προσθέστε μόνο μια δόση σε κάθε πλύση. 1 δόση = 60 γρ.
Χώρα E.E.
Net Contents 500 g
Ingredients >30%: Λευκαντικοί παράγοντες με βάση το οξυγόνο. <5%: Ανιονικά Τασιενεργά, Μη ιονικά τασιενεργά, Ζεόλιθοι, Λαμπρίνουσες ουσίες, Ενζύμα
Allergy Info Για ευαίσθητο δέρμα, συνιστάται χρήση γαντιών.
Αποποίηση ευθυνών Συνιστάται στους πελάτες να ελέγχουν τη συσκευασία του προϊόντος για διατροφικές πληροφορίες και προειδοποιήσεις αλλεργιογόνων πριν από την κατανάλωση, καθώς οι πληροφορίες του προϊόντος υπόκεινται σε αλλαγές μετά τη δημοσίευση. Πρέπει πάντα να διαβάζετε την ετικέτα του προϊόντος, για να βεβαιωθείτε ότι ακολουθείτε τις πιο ενημερωμένες πληροφορίες. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό εάν έχετε αλλεργία ή δυσανεξία. Οι πληροφορίες για τα αλλεργιογόνα επισημαίνονται στη λίστα συστατικών, στο πίσω μέρος της συσκευασίας
Προειδοποιήσεις ασφαλείας Συμβουλές χρήσης: Ακολουθήστε πάντα τις οδηγίες πλύσης όπως αναφέρονται στην ετικέτα του ρούχου ή του υφάσματος. Πριν τη χρήση δοκιμάστε τη σταθερότητα του χρώματος σε μια περιοχή του υφάσματος που δεν φαίνεται. Ξεπλύνετε και αφήστε να στεγνώσει. Κλείστε το καπάκι μετά από κάθε χρήση και φυλάξτε το Vanish σε ένα δροσερό και στεγνό μέρος. Μετά την πλύση ή την προεργασία υφασμάτων με Vanish, στεγνώστε τα μακριά από πηγές απευθείας θερμότητας ή την απευθείας ηλιακή ακτινοβολία. Όταν χρησιμοποιείτε Vanish ως μέσο προεργασίας αν χρησιμοποιείτε χλιαρό νερό. Για καλύτερα αποτελέσματα ενδέχεται να χρειάζεται επανάληψη μερών της διαδικασίας. Μην το χρησιμοποιείτε σε ρούχα που απαιτούν στεγνό καθάρισμα. Μην το χρησιμοποιείτε μάλλινα, μεταξωτά ή δερμάτινα ρούχα ή υφάσματα. Μην το ρίχνετε σε μεταλλικά σημεία των ρούχων (π.χ. κουμπιά, φερμουάρ). Μην εκθέτετε προκατεργασμένα ή μουλιασμένα ρούχα απευθείας σε πηγές θερμότητας ή σε ηλιακή ακτινοβολία πριν τα πλύνετε ή τα ξεπλύνετε σχολαστικά. Μην αφήνετε το προϊόν να στεγνώσει πάνω στα ρούχα (μέγιστος χρόνος επαφής 5 λεπτά). Μην εκθέτετε το προϊόν σε ηλιακή ακτινοβολία. Μη νοθεύετε το προϊόν στο κουτί. Μετά την ανάμιξη μην αφήνετε το προϊόν σε σφραγισμένο δοχείο. Θα συνεχίσει να απελευθερώνει οξυγόνο και μπορεί να αναπτυχθεί πίεση στο δοχείο και να γίνει διαρροή. Περιέχει Υπερανθρακικό Νάτριο. Προκαλεί σοβαρή οφθαλμική βλάβη. Προκαλεί ερεθισμό του δέρματος. Μακριά από παιδιά. Εάν ζητήσετε ιατρική συμβουλή, vα έχετε μαζί σας τον περιέκτη του προϊόντος ή την ετικέτα. Πλύνετε τα χέρια σχολαστικά μετά το χειρισμό. Να φοράτε μέσα ατομικής προστασίας για τα μάτια. ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΠΑΦΗΣ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ: Ξεπλύνετε προσεκτικά με νερό για αρκετά λεπτά. Αν υπάρχουν φακοί επαφής, αφαιρέστε τους, αν είναι εύκολο. Συνεχίστε να ξεπλένετε. Καλέστε αμέσως το κέντρο δηλητηριάσεων ή ένα γιατρό. ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΤΑΠΟΣΗΣ: Καλέστε το κέντρο Δηλητηριάσεων ή γιατρό. Τηλ. Κέντρου Δηλητηριάσεων: 2107793777. Να μην έρθει σε επαφή με τα ρούχα που φοράτε.