Ελέγξτε αν παραδίδουμε στον ταχυδρομικό σας κώδικα

Vernel Συμπυκνωμένο Μαλακτικό Ρούχων Blue Oxygen 52 Πλύσεις 1.3 L

853971
Vernel Συμπυκνωμένο μαλακτικό ρούχων με άρωμα Blu Oxygen. Υπέροχο άρωμα φρεσκάδας που διαρκεί έως και 100 ημέρες*. Απολαύστε μια αίσθηση φρεσκάδας και απαλότητας στα φρεσκοπλυμένα σας ρούχα, χάρη στις πέρλες αρώματος Vernel, που ενεργοποιούνται με κάθε κίνηση, απελευθερώνοντας ένα υπέροχο άρωμα που διαρκεί. *μετά από αποθηκεύσει στην ντουλάπα.
Πριν τη χρήση 1 πώμα = 70 ml (για οδηγίες χρήσης δέστε συσκευασία).
Χώρα E.E.
Κατασκευαστής Παράγεται στην Ε.Ε για την GPM-HENKEL LTD. Διανέμεται στην Κύπρο από: GPM-HENKEL LTD, Βιομηχανική περιοχή Ιδαλίου, Λευκωσίας 1, 2540. Τηλ: 22884444, 800 21 002. Τηλέφωνο Κέντρο Δηλητηριάσεων: 1401
Net Contents 1.330 ml
Ingredients Συστατικά (σύμφωνα με τις συστάσεις της Ε.Ε): 5-15 % κατιονικές επιφανειοδραστικές ουσίες. Περιέχει επίσης: αρωματικές ουσίες (Coumarin, Alpha-Isomethyl Ionone, Hexyl Cinnamal, Geraniol), συντηρητικό (Benzisothiazolinone).
Αποποίηση ευθυνών Συνιστάται στους πελάτες να ελέγχουν τη συσκευασία του προϊόντος για διατροφικές πληροφορίες και προειδοποιήσεις αλλεργιογόνων πριν από την κατανάλωση, καθώς οι πληροφορίες του προϊόντος υπόκεινται σε αλλαγές μετά τη δημοσίευση. Πρέπει πάντα να διαβάζετε την ετικέτα του προϊόντος, για να βεβαιωθείτε ότι ακολουθείτε τις πιο ενημερωμένες πληροφορίες. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό εάν έχετε αλλεργία ή δυσανεξία. Οι πληροφορίες για τα αλλεργιογόνα επισημαίνονται στη λίστα συστατικών, στο πίσω μέρος της συσκευασίας
Προειδοποιήσεις ασφαλείας Προσοχή: Τα υγρά μαλακτικά ρούχων δυνατό να αυξήσουν τα επίπεδα εφεκτικότητας των υφασμάτων. Συνεπώς αυτό το υλικό δε θα πρέπει να χρησιμοποιείται στα ακόλουθα υφάσματα. (α) Υφάσματα τα οποία φέρουν σήμανση επιβραδυντικού φλόγας (Flame retardant), επειδή σε τέτοια περίπτωση η αποτελεσματικότητα του επιβραδυντικού φλόγας στο ύφασμα, δυνατό να μειωθεί. (β) Υφάσματα τα οποία είναι πολύ χνουδωτά (π.χ. μάλλινα-Fleece, βελούδα). Κρατήστε το προϊόν μακριά από παιδιά. Αποφύγετε την επαφή με τα μάτια. Σε περίπτωση επαφής με τα μάτια ξεπλύνετε καλά με άφθονο νερό. Μην το καταπίνετε. Σε περίπτωση κατάποσης συμβουλευθείτε αμέσως τον γιατρό σας.