Ελέγξτε αν παραδίδουμε στον ταχυδρομικό σας κώδικα

Αρκάδι Baby Υγρό Πλυντηρίου Ρούχων με Σαπούνι 1.575 L

780813
Υγρό απορρυπαντικό ρούχων με πράσινο και φυσικό εκχύλισμα ελιάς. Το νέο αρκάδι Baby προσφέρει 100% υποαλλεργική καθαριότητα και φροντίδα για τα βρεφικά αλλά και τα ρούχα όλης της οικογένειας. Η ειδικά μελετημένη φυσική συνθεση του είναι πολύ αποτελεσματική ακόμα και στους πιο επίμονους λεκέδες. Για μοναδική απαλότητα και αγνότητα χρησιμοποιήστε τα πάντα σε συνδυασμό με μαλακτικό Αρκάδι Baby. Χωρις αλλεργιογόνες ουσίες .
Πριν τη χρήση Δοσολογία: 1 καπάκι = 45 ml. Χρησιμοποιήστε το πάντα στο τελευταίο ξέβγαλμα, γεμίζοντας την ειδική δοσομετρίκη θήκη του πλυντηρίου σας. Στο πλυντήριο: 4-5 kg – 70 ml, 6+ kg – 100 ml. Για πλύσιμο στο χέρι: Διαλύστε 35 ml σε 10 lt νερό. Μην το ρίχνετε ποτέ αδιάλυτο πάνω στα ρούχα.
Χώρα Ελλάδα
Net Contents 1.575 L
Ingredients Περιέχει μεταξύ των άλλων τα παρακάτω συστατικά: Τουλάχιστον 5% αλλά κάτω των 15% μη ιονικές επιφανειοδραστικές ουσίες, κάτω του 5% Ανιονικές επιφανειοδραστικές ουσίες ,σαπούνι, Πολυκαρβοξυλικές ενώσεις. Επίσης περιέχει λαμπρύνουσες ουσίες, ένζυμα, συντηρητικά (Benzisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Tetramethylolglycoluril), αρωματικές ουσίες.
Αποποίηση ευθυνών Συνιστάται στους πελάτες να ελέγχουν τη συσκευασία του προϊόντος για διατροφικές πληροφορίες και προειδοποιήσεις αλλεργιογόνων πριν από την κατανάλωση, καθώς οι πληροφορίες του προϊόντος υπόκεινται σε αλλαγές μετά τη δημοσίευση. Πρέπει πάντα να διαβάζετε την ετικέτα του προϊόντος, για να βεβαιωθείτε ότι ακολουθείτε τις πιο ενημερωμένες πληροφορίες. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό εάν έχετε αλλεργία ή δυσανεξία. Οι πληροφορίες για τα αλλεργιογόνα επισημαίνονται στη λίστα συστατικών, στο πίσω μέρος της συσκευασίας
Προειδοποιήσεις ασφαλείας Προσοχή! Προκαλεί σοβαρό οφθαλμικό ερεθισμό. Μακριά από παιδιά. Εάν ζητήσετε ιατρική συμβουλή, να έχετε μαζί σας τον περιέκτης του προϊόντος ή την ετικέτα. Να φοράτε μέσα ατομικής προστασίας για τα μάτια. ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΠΑΦΗΣ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ: Ξεπλύνετέ προσεκτικά με νερό για αρκετά λεπτά. Εάν υπάρχουν φακοί επαφής, αφαιρέστε τους, εφόσον είναι εύκολο. Συνεχίστε να ξεπλένετε. Εάν δεν υποχωρεί ο οφθαλμικός ερεθισμός: Συμβουλευθείτε/ Επισκεφθείτε γιατρό. Τηλ Κέντρου Δηλητηριάσεων: 1401. Διάθεση του περιεχομένου/περιέκτη σύμφωνα με τους τοπικούς/εθνικούς/διεθνείς κανονισμούς.