Ελέγξτε αν παραδίδουμε στον ταχυδρομικό σας κώδικα

Bio Kill Original Εντομοκτόνο 375 ml

324319
Bio Kill Original εντομοκτόνο. Αποτελεσματικό ενάντια στα ερπετά και πετούμενα έντομα και παράσιτα. Για υγειονομική χρήση. Το Bio Kill Original δρα αποτελεσματικά, μέχρι και 4 εβδομάδες, ενάντια σε όλα τα είδη ερπετών και πετούμενων εντόμων (κουνούπια, μύγες, μυρμήγκια, κατσαρίδες, σκώρους, τσιμπούρια, ψείρες, ψύλλους, ψαράκια, ψαλίδες, σκαθάρια, κοριοί, ακάρεα, αράχνες, σφήκες κτλ), σε όλα τα στάδια ανάπτυξης. Πεδία εφαρμογής: -Ιδανικό για σπίτια, αποθήκες τροφίμων, νοσοκομεία, ξενοδοχεία και άλλους εμπορικούς και βιομηχανικούς χώρους. -Ιδανικό για την προστασία υφασμάτων (χαλιά, κουρτίνες, κλπ). -Όταν χρησιμοποιείτε σύμφωνα με τις οδηγίες είναι ακίνδυνο για τους ανθρώπους και τα ζώα (ομοιόθερμα). Πλένεται εύκολα. Ουδέτερη, ελαφρά αρωματισμένη οσμή, δεν λεκιάζει, δεν είναι εύφλεκτο, χωρίς προωθητικό αέριο. Βιοδιασπώμενο (σύμφωνα με το ΟΟΣΑ 302C).
Πριν τη χρήση Ανακινήστε καλά περίπου 15 δευτερόλεπτα πριν την χρήση. Ψεκάστε με Bio Kill Original απευθείας πάνω σε πλαίσια πορτών και παραθύρων, πατώματα, τοίχους, στρώματα, φωτεινές πηγές, στάβλους ζωών, γωνιές, αρμούς, ρωγμές και κοιλότητες ή απευθείας πάνω σε έντομα ή παράσιτα. Τα στρώματα πρέπει να είναι στεγνά πριν τον ψεκασμό και πριν την χρήση αφού τελειώσει η αγωγή. Καλύψτε φαγητά, κλουβιά πουλιών και γυάλες ψαριών πριν τον ψεκασμό. Ψεκάζοντας μόνο το 20% της επιφάνειας έχετε αποτελεσματική προστασία. Επαναλάβετε τον ψεκασμό μετά από 4 εβδομάδες. Για μεγάλη διάρκεια δράσεως, μην πλένετε τις ψεκασμένες επιφάνειες.
Χώρα Κύπρος
Net Contents 375 ml
Ingredients Δραστικές ουσίες: Περμεθρίνη (25:75) 0,25% w/w, γαλακτοματοποιητής, διαλύτης και νερό μέχρι 100%.
Αποποίηση ευθυνών Συνιστάται στους πελάτες να ελέγχουν τη συσκευασία του προϊόντος για διατροφικές πληροφορίες και προειδοποιήσεις αλλεργιογόνων πριν από την κατανάλωση, καθώς οι πληροφορίες του προϊόντος υπόκεινται σε αλλαγές μετά τη δημοσίευση. Πρέπει πάντα να διαβάζετε την ετικέτα του προϊόντος, για να βεβαιωθείτε ότι ακολουθείτε τις πιο ενημερωμένες πληροφορίες. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό εάν έχετε αλλεργία ή δυσανεξία. Οι πληροφορίες για τα αλλεργιογόνα επισημαίνονται στη λίστα συστατικών, στο πίσω μέρος της συσκευασίας
Προειδοποιήσεις ασφαλείας Προφυλάξεις: Ακολουθείστε τους γενικούς κανόνες χρήσης εντομοκτόνων. Μην τρώτε ή πίνετε κατά τη χρήση. Πλύνετε τα χέρια καλά με νερό μετά τη χρήση. Φυλάγετε μακριά από παιδιά και τρόφιμα. Μην ψεκάζεται απευθείας πάνω σε ανοιχτή πληγή. Μην εισπνέεται τις σταγόνες και αποφύγετε επαφή με το δέρμα. Τοξικό για ψάρια και μέλισσες. Πολύ τοξικό για τους υδρόβιους οργανισμούς, μπορεί να προκαλέσει επιβλαβείς, μακροχρόνιες επιδράσεις στο υδάτινο περιβάλλον. Μην αδειάζετε σε αποχέτευση ή φρεάτια. Μην ψεκάζετε σε επιφάνειες που μπορεί να λεκιάσουν με νερό. Να προστατεύεται από τον παγετό. Ανακυκλώσιμη φιάλη σε PET. Τηλεφωνικό κέντρο Δηλητηριάσεων Κύπρου: 1401.