Ελέγξτε αν παραδίδουμε στον ταχυδρομικό σας κώδικα

Aroxol Κατά του σκόρου τροφίμων 2+1 Δώρο 3 Τεμάχια

832353
Το AROXOL FOO MOTH PAPER προορίζεται για την ανίχνευση του σκόρου που αναπτύσσεται σε τρόφιμα. Δρα με φυσικό τρόπο για περίοδο μέχρι 8 εβδομάδες και δεν περιέχει εντομκτόνο δραστική ουσία. Ανιχνεύει τον σκόρο που προσβάλλει αποθηκευμένα τρόφιμα όπως μακαρόνια, μπισκότα, αλεύρι, δημητριακά, ξηρούς καρπούς, όσπρια καρυκεύματα, κακάο, ξηρή τροφή κατοικιδίων ζώων.
Πριν τη χρήση Ανόιξτε το φακελάκι που βρίσκεται μέσα στο κουτί και βγάλτε μια χάρτινη λωρίδα. Αφαιρέστε το προστατευτικό χαρτί από την κυκλική αυτοκόλλητη επιφάνεια και επικολήστε τη χάρτινη λωρίδα μέσα στο ντουλάπι, είτε στη μέση πλευρά της πόρτας είτε πάνω σε μια εσωτερική επιφάνεια. Αφαιρέστε το προστατευτικό κάλυμμα από τη χάρτινη λωρίδα. Το προϊόν ενεργοποείται καθώς ηφερομμόνη αρχίζει να εξατμίζεται και είναι έτοιμο να παγιδεύσει τους σκόρους. Χρησιμοποιείστε τουλάχιστο μια χάρτινη λωρίδα ανά ντουλαπάκι. Ημερομηνία λήξης 2 χρόνια από την ημερομηνία παραγωγής που αναγράφεται στη συσκευασία.
Χώρα Ελλάδα
Αποθήκευση Διατηρήστε το προϊόν σε δροσερό μέρος.
Net Contents 3 Pieces / Τεμάχια
Contains Περιέχει: 2mg φερομόνη(Ζ-Ε) - tetradeca-9, 12- dienyl acetate.
Αποποίηση ευθυνών Συνιστάται στους πελάτες να ελέγχουν τη συσκευασία του προϊόντος για διατροφικές πληροφορίες και προειδοποιήσεις αλλεργιογόνων πριν από την κατανάλωση, καθώς οι πληροφορίες του προϊόντος υπόκεινται σε αλλαγές μετά τη δημοσίευση. Πρέπει πάντα να διαβάζετε την ετικέτα του προϊόντος, για να βεβαιωθείτε ότι ακολουθείτε τις πιο ενημερωμένες πληροφορίες. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό εάν έχετε αλλεργία ή δυσανεξία. Οι πληροφορίες για τα αλλεργιογόνα επισημαίνονται στη λίστα συστατικών, στο πίσω μέρος της συσκευασίας
Προειδοποιήσεις ασφαλείας Mακριά από παιδιά. ΤΗΛ. ΚΕΝΤΡΟΥ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΕΩΝ ΚΥΠΡΟΥ: 1401.