Ελέγξτε αν παραδίδουμε στον ταχυδρομικό σας κώδικα

Ecover Υγρό Καθαριστικό Γενικής Χρήσης 1 L

738672
Υγρό καθαριστικό για όλες τις χρήσεις με άρωμα λεμόνι. Αντιμετωπίζει την βρωμιά και τα λίπη.
Πριν τη χρήση Χρησιμοποιήστε 30ml (η δοσολογία για το καπάκι είναι 35ml) σε μισό κουβά με ζεστό νερό (περίπου 5 λίτρα) και σφουγγαρίστε. Για επίμονους λεκέδες, χρησιμοποιήστε το αδιάλυτο σε ένα μαλακό βρεγμένο πανί και ξεπλύνετε. Σκουπίστε με ένα στεγνό πανί για επιπλέον λάμψη.
Χώρα E.E.
Κατασκευαστής Παρασκευάζεται στην Ε.Ε. Διανέμεται από την ΒΟΥΡΟΣ Α.Ι.ΛΤΔ, Λευκωσία, Κύπρος. Τηλ: 22879922
Additional Attributes Δεν έχει δοκιμαστεί σε ζώα.
Net Contents 1000 ml
Ingredients <5%: μη-ιοντικά επιφανειοδραστικά, άρωμα (περιέχει λεμόνι, μπορεί να προκαλέσει αλλεργική αντίδραση). Άλλα: Νερό, αλκοόλη, κιτρικό νάτριο, λιπαρά οξέα, καπρυλικό γλυκερύλιο, γαλακτικό οξύ. Περιέχει διαδικασία βελτίωσης αρώματος.
Contains λεμόνι, μπορεί να προκαλέσει αλλεργική αντίδραση. Περιέχει διαδικασία βελτίωσης αρώματος.
Allergy Info λεμόνι, μπορεί να προκαλέσει αλλεργική αντίδραση
Αποποίηση ευθυνών Συνιστάται στους πελάτες να ελέγχουν τη συσκευασία του προϊόντος για διατροφικές πληροφορίες και προειδοποιήσεις αλλεργιογόνων πριν από την κατανάλωση, καθώς οι πληροφορίες του προϊόντος υπόκεινται σε αλλαγές μετά τη δημοσίευση. Πρέπει πάντα να διαβάζετε την ετικέτα του προϊόντος, για να βεβαιωθείτε ότι ακολουθείτε τις πιο ενημερωμένες πληροφορίες. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό εάν έχετε αλλεργία ή δυσανεξία. Οι πληροφορίες για τα αλλεργιογόνα επισημαίνονται στη λίστα συστατικών, στο πίσω μέρος της συσκευασίας
Προειδοποιήσεις ασφαλείας Μακριά από παιδιά.