Ελέγξτε αν παραδίδουμε στον ταχυδρομικό σας κώδικα

Karen Γάντια Ροζ Μικρά

114264
KAREN μικρά ελαστικά γάντια γενικής χρήσης. Τα KAREN ελαστικά γάντια γενικής χρήσης είναι από φυσικό ελαστικό, άριστης ποιότητας, ανθεκτικά, κατάλληλα για προετοιμασία και επεξεργασία τροφίμων και μπαίνουν και βγαίνουν με μεγάλη ευκολία.
Πριν τη χρήση Μετά από κάθε χρήση ξεπλένετε τα γάντια σας και αφήστε τα να στεγνώσουν σε δροσερό μέρος. Αποφύγετε την επαφή με πετρελαιοειδή και την έκθεση τους στον ήλιο.
Χώρα Κύπρος
Κατασκευαστής Κατασκευάζεται και διανέμεται στην Κύπρο. D.A. LATEX LTD Ερμού 5 Βιομ. Ζώνη Ιδαλίου 2540 Λευκωσία, Τηλ.: 22485258.
Net Contents 1 Pair / Ζευγάρι
Ingredients Φυσικό ελαστικό.
Αποποίηση ευθυνών Συνιστάται στους πελάτες να ελέγχουν τη συσκευασία του προϊόντος για διατροφικές πληροφορίες και προειδοποιήσεις αλλεργιογόνων πριν από την κατανάλωση, καθώς οι πληροφορίες του προϊόντος υπόκεινται σε αλλαγές μετά τη δημοσίευση. Πρέπει πάντα να διαβάζετε την ετικέτα του προϊόντος, για να βεβαιωθείτε ότι ακολουθείτε τις πιο ενημερωμένες πληροφορίες. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό εάν έχετε αλλεργία ή δυσανεξία. Οι πληροφορίες για τα αλλεργιογόνα επισημαίνονται στη λίστα συστατικών, στο πίσω μέρος της συσκευασίας
Προειδοποιήσεις ασφαλείας Τα γάντια περιέχουν φυσικό ελαστικό που μπορεί να προκαλέσει αλλεργίες.