Ελέγξτε αν παραδίδουμε στον ταχυδρομικό σας κώδικα

Εύρηκα Fioro Υγρό Τουαλέτας Flower Fresh 750 ml

310430
Το πυκνόρευστο υγρό καθαρισμού Fioro, διατηρεί την τουαλέτα πεντακάθαρη και σκορπά σε όλο το χώρο ξεχωριστή φρεσκάδα και άρωμα που διαρκεί. Η καθημερινή χρήση του Fioro διατηρεί τη λεκάνη της τουαλέτας καθαρή και αρωματισμένη.
Πριν τη χρήση Πιέστε το πώμα προς τα μέσα στο καθορισμένο σημείο και γυρίστε το όπως δείχνει το τόξο. Γυρίστε τη φιάλη ανάποδα και πιέστε, ψεκάστε πρώτα κάτω από το χείλος της λεκάνης και μετά κυκλικά σε όλη την επιφάνεια της τουαλέτας.
Χώρα Ελλάδα
Κατασκευαστής Παρασκευάζεται στην Ελλάδα από την EUREKA LTD, για την Κύπρο: Αγίας Φυλάξεως, 234, Τ.Θ 50470, 3605 Λεμεσος, Τηλ: 25 831000
Net Contents 750 ml
Ingredients Το προϊόν μεταξύ άλλων περιέχει: Κάτω του 5%: Ανιονικές επιφανειοδραστικές ουσίες, Μη ιονικές επιφανειοδραστικές ουσίες, EDTA ( αιθυλενο-διαμινο-τετραοξικο οξυ) και τα άλατά του. Επίσης περιέχονται: Αρωματικές ουσίες, Butylphenyl Methylpropional, Citronellol, Geraniol, Limonene, Linalool, Methylisothiazolinone, Methylchloroisothiazolinone.
Contains Περιέχει ως συντηρητικό τις βιοκτόνες ουσίες 5-chloro-2-methyl-2H-isothiazol-3-one, 2-methyl-2H-isothiazol-3-one. Μπορεί να προκαλέσει αλλεργία. Περιέχει Alcohols, C12-14, ethoxylated, sulfates, sodium salts. Alcohols, C9-11-iso, C10-rich, ethoxylated(>2.
Αποποίηση ευθυνών Συνιστάται στους πελάτες να ελέγχουν τη συσκευασία του προϊόντος για διατροφικές πληροφορίες και προειδοποιήσεις αλλεργιογόνων πριν από την κατανάλωση, καθώς οι πληροφορίες του προϊόντος υπόκεινται σε αλλαγές μετά τη δημοσίευση. Πρέπει πάντα να διαβάζετε την ετικέτα του προϊόντος, για να βεβαιωθείτε ότι ακολουθείτε τις πιο ενημερωμένες πληροφορίες. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό εάν έχετε αλλεργία ή δυσανεξία. Οι πληροφορίες για τα αλλεργιογόνα επισημαίνονται στη λίστα συστατικών, στο πίσω μέρος της συσκευασίας
Προειδοποιήσεις ασφαλείας Προκαλεί ερεθισμό του δέρματος. Προκαλεί σοβαρή οφθαλμική βλάβη. Επιβλαβές για τους υδρόβιους οργανισμούς, με μακροχρόνιες επιπτώσεις. Μακριά από παιδιά. Να φοράτε μέσα ατομικής προστασίας για τα μάτια. Σε περίπτωση επαφής με τα μάτια: Ξεπλύνετε προσεκτικά με νερό για αρκετά λεπτά. Εαν υπάρχουν φακοί επαφής, αφαιρέστε τους, εφόσον είναι εύκολο. Συνεχίστε να ξεπλένετε. Καλέστε αμέσως το Κέντρο Δηλητηριάσεων 1401 ή ένα γιατρό. Πλύνετε τα χέρια σας σχολαστικά μετά το χειρισμό. Σε περίπτωση κατάποσης. Καλέστε αμέσως το Κέντρο Δηλητηριάσεων 1401 ή ένα γιατρό. Διάθεση του περιεχομένου και περιέκτη σύμφωνα με όλους τους τοπικούς, περιφερειακούς, εθνικούς και διεθνείς κανονισμούς.