Ελέγξτε αν παραδίδουμε στον ταχυδρομικό σας κώδικα

Cif Καθαριστικό Χλωρίνη Αντλία 500 ml

338358
Cif Power Spray υγρό γενικού καθαρισμού με χλωρίνη. Ενισχυμένο με αρωματισμένη χλωρίνη. Καθαρίζει και τους πιο επίμονους λεκέδες.
Πριν τη χρήση Γυρίστε το στόμιο ψεκασμού στην θέση ‘ΟΝ’. Αφήστε τις ζεστές επιφάνειες να κρυώσουν και ακολούθως ψεκάστε. Σκουπίστε και ξεπλύνετε τις επιφάνειες καλά μετά από κάθε χρήση. Για πολύ επίμονους λεκέδες αφήστε το προϊόν να δράσει για ένα λεπτό.
Χώρα Κύπρος
Net Contents 500 ml
Ingredients Περιέχει μεταξύ άλλων: Κάτω του 5% Ανιονικές τασιενεργές ουσίες, κάτω του 5% λευκαντικούς παράγοντες με βάση το χλώριο, άρωμα.
Αποποίηση ευθυνών Συνιστάται στους πελάτες να ελέγχουν τη συσκευασία του προϊόντος για διατροφικές πληροφορίες και προειδοποιήσεις αλλεργιογόνων πριν από την κατανάλωση, καθώς οι πληροφορίες του προϊόντος υπόκεινται σε αλλαγές μετά τη δημοσίευση. Πρέπει πάντα να διαβάζετε την ετικέτα του προϊόντος, για να βεβαιωθείτε ότι ακολουθείτε τις πιο ενημερωμένες πληροφορίες. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό εάν έχετε αλλεργία ή δυσανεξία. Οι πληροφορίες για τα αλλεργιογόνα επισημαίνονται στη λίστα συστατικών, στο πίσω μέρος της συσκευασίας
Προειδοποιήσεις ασφαλείας Προφυλάξεις: Προκαλεί σοβαρή οφθαλμική βλάβη. Προκαλεί ερεθισμό του δέρματος. Περιέχει CIT/MIT. Μπορεί να προκαλέσει αλλεργική αντίδραση. Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά. Να φοράτε μέσα ατομικής προστασίας για τα μάτια/πρόσωπο. Σε περίπτωση επαφής με το δέρμα: Πλύνετε με άφθονο σαπούνι και νερό. Σε περίπτωση επαφής με τα μάτια: Ξεπλύνετε προσεκτικά με νερό για αρκετά λεπτά. Αφαιρέστε τους φακούς επαφής, εάν υπάρχουν και είναι εύκολο να το κάνετε. Συνεχίστε να ξεπλένετε. Καλέστε στο Κέντρο Δηλητηριάσεων/ γιατρό εάν αισθανθείτε αδιαθεσία. Εάν παρατηρηθεί ερεθισμός του δέρματος: Συμβουλευθείτε/Επισκεφτείτε γιατρό. Αποφεύγετε να εισπνέετε εκνεφώματα. Περιέχει: Sodium C14-17 Alkyl Sec Sulfonate. Αποφύγετε την επαφή με υφάσματα, χαλιά, ταπετσαρίες, λάϊνο, αλουμίνιο, βιτροκεραμικά μάτια και φθαρμένες ή σκασμένες επιφάνειες. Ξεπλένετε αμέσως μετά τη χρήση χρωμιωμένες ή επινικελωμένες επιφάνειες.