Ελέγξτε αν παραδίδουμε στον ταχυδρομικό σας κώδικα

Tesco Αντιβακτηριδιακά Μαντιλάκια για Επιφάνειες Apple 40 Τεμάχια

816121
Tesco αντιβακτηριδιακά μαντηλάκια για επιφάνειες. Αποδεδειγμένο ότι σκοτώνει το 99.9% των βακτηρίων συμπεριλαμβανομένου E.coli, Listeria, Σαλμονέλα & MRSA. Ειδικά σχεδιασμένο για κουζίνες, παιδικά δωμάτια και μπάνια. Συμμορφώνεται με το EN 13697. Κατάλληλο για: πολυθρόνες, νιπτήρες και αποχετεύσεις, πάγκους κουζίνας, κάδους, μονάδες κουζίνας, σίτες ντους, τουαλέτες και καθίσματα τουαλέτας, βρύσες και φούσκες, μπάνια και νεροχύτες και παιδικά παιχνίδια.
Πριν τη χρήση Πάντοτε δοκιμάζετε το προϊόν σε δυσδιάκριτη περιοχή. Σκουπίστε την επιφάνεια έντονα απομακρύνοντας όλα τα ίχνη ακαθαρσίας. Αφήστε την επιφάνεια να στεγνώσει στον αέρα.
Χώρα Ηνωμένο Βασίλειο
Αποθήκευση Φυλάσσετε σε δροσερό, ξηρό μέρος. Μετά το άνοιγμα ξανασφραγίστε.
Net Contents 40 Pieces / Τεμάχια
Αρ.Παρτίδας No: B1518
Ingredients Τα μαντηλάκια Tesco Anti + bac apple πολλαπλών επιφανειών περιέχουν μεταξύ άλλων συστατικών: Λιγότερο από 5% Amphoteric Surfactant Περιέχει επίσης: Disinfectant (0.55g Benzalkonium Chloride ανά 100g από liquid), Perfume, Methylisothiazolinone, Benzisothiazolinone.
Αποποίηση ευθυνών Συνιστάται στους πελάτες να ελέγχουν τη συσκευασία του προϊόντος για διατροφικές πληροφορίες και προειδοποιήσεις αλλεργιογόνων πριν από την κατανάλωση, καθώς οι πληροφορίες του προϊόντος υπόκεινται σε αλλαγές μετά τη δημοσίευση. Πρέπει πάντα να διαβάζετε την ετικέτα του προϊόντος, για να βεβαιωθείτε ότι ακολουθείτε τις πιο ενημερωμένες πληροφορίες. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό εάν έχετε αλλεργία ή δυσανεξία. Οι πληροφορίες για τα αλλεργιογόνα επισημαίνονται στη λίστα συστατικών, στο πίσω μέρος της συσκευασίας
Προειδοποιήσεις ασφαλείας Κρατείστε το μακριά από παιδιά. Αποφύγετε επαφή με τα μάτια. Σε περίπτωση επαφής με τα μάτια ξεπλύνετε με νερό. Εάν υπάρχουν φακοί αφαιρέστε τους. Εάν δεν υποχωρεί ο οφθαλμικός ερεθισμός συμβουλευτείτε / επισκεφτείτε γιατρό. Επιβλαβές για τους υδρόβιους οργανισμούς με μακροχρόνιες επιπτώσεις. Πλένετε τα χέρια μετά από κάθε χρήση. Μην χρησιμοποιείτε για καθαρισμό του δέρματος. Άτομα με ευαίσθητο ή κατεστραμμένο δέρμα θα πρέπει να χρησιμοποιούν πλαστικά γάντια. Μην ρίχνετε τα χρησιμοποιημένα μαντηλάκια στην τουαλέτα. Μην χρησιμοποιείτε σε χαλιά, ταπετσαρίες ή υφάσματα. Κατάλληλο για τουαλέτες και μπάνια, πλακάκια, χερούλια, πατώματα. Περιέχει Methylisothiazolinone, Benzisothiazolinone. Μπορεί να προκαλέσει αλλεργική αντίδραση.