Ελέγξτε αν παραδίδουμε στον ταχυδρομικό σας κώδικα

Dettol Καθαριστικό Power&Pure Κουζίνας 500 ml + 50% Δώρο

790514
Καθημερινή υγιεινή καθαριότητα χωρίς συμβιβασμούς. Ισχυρή καθαριότητα. Η σύνθεση με ενεργό οξυγόνο διεισδύει και διαλύει σκληρή βρομιά, λίπη και υπολείμματα σαπουνιού. Εξουδετερώνει βακτηρίδια όπως το E.Coli αλλά και ιούς όπως τον Ιό της γρίπης Η1Ν1. Χωρίς σκληρά χημικά κατάλοιπα ακόμα και χωρίς ξέβγαλμα. Το ενεργό συστατικό διασπάται σε νερό και οξυγόνο, αφήνοντας μόνο αστραφτερές επιφάνειες και ευχάριστο άρωμα. Δεν χρειάζεται ξέβγαλμα. Κατάλληλο για χρήση σε επιφάνειες παρασκευής φαγητού και εργασίας κουζίνας, εστίες κουζίνας, βερνικωμένες ξύλινες επιφάνειες, γυάλινες επιφάνειες, επιφάνειες στράγγισης, εστίες με λίπη, κάδους και πάτωμα.
Πριν τη χρήση Γυρίστε το ακροφύσιο στη θέση “ON”. Κρατώντας το μπουκάλι όρθιο, ψεκάστε από απόσταση 20-25εκ. Αφήστε το προϊόν για έως 5 λεπτά και μετά απλά σκουπίστε. Πάντα να κάνετε μια δοκιμή σε κάποιο σημείο της επιφάνειας που δεν φαίνεται, πριν τη χρήση. Ακατάλληλο για χρήση σε μάρμαρα, ορείχαλκο, χαλκό, ανεπεξέργαστο ξύλο, χαλιά, υφάσματα.
Κατασκευαστής RECKITT ΜΠΕΝΚΙΖΕΡ ΕΛΛΑΣ ΧΗΜΙΚΑ A.B.E.E. Διανομέας στην Κύπρο: ARGOSY TRADING Company LTD, CTC National Distribution Center Industrial Area, Pera Chorio Nisou, P.O. Box 21355, 1507 NICOSIA, CYPRUS. Telephone: (+357) 22741000
Net Contents 750 ml
Ingredients Σε 100g προϊόντος περιέχονται 1.05g Υπεροξείδιο του Υδρογόνου και 0.125gr Χλωριούχου Βενζαλκόνιου.
Contains <5% Λευκαντικούς παράγοντες με βάση το οξυγόνο, μη ιονικά τασιενεργά, Απολυμαντικό, Άρωμα, Linalool.
Αποποίηση ευθυνών Συνιστάται στους πελάτες να ελέγχουν τη συσκευασία του προϊόντος για διατροφικές πληροφορίες και προειδοποιήσεις αλλεργιογόνων πριν από την κατανάλωση, καθώς οι πληροφορίες του προϊόντος υπόκεινται σε αλλαγές μετά τη δημοσίευση. Πρέπει πάντα να διαβάζετε την ετικέτα του προϊόντος, για να βεβαιωθείτε ότι ακολουθείτε τις πιο ενημερωμένες πληροφορίες. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό εάν έχετε αλλεργία ή δυσανεξία. Οι πληροφορίες για τα αλλεργιογόνα επισημαίνονται στη λίστα συστατικών, στο πίσω μέρος της συσκευασίας
Προειδοποιήσεις ασφαλείας Μπορεί να διαβρώσει μέταλλα. Προκαλεί σοβαρό οφθαλμικό ερεθισμό. Μακριά από παιδιά. ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΤΑΠΟΣΗΣ: Καλέστε το κέντρο Δηλητηριάσεων ή γιατρό, εάν αισθανθείτε αδιαθεσία. ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΠΑΦΗΣ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ: Ξεπλύνετε προσεκτικά με νερό για αρκετά λεπτά. Εάν υπάρχουν φακοί επαφής, αφαιρέστε τους, εφόσον είναι εύκολο. Συνεχίστε να ξεπλένετε. Εάν δεν υποχωρεί ο οφθαλμικός ερεθισμός: Συμβουλευθείτε/Επισκεφθείτε γιατρό.