Ελέγξτε αν παραδίδουμε στον ταχυδρομικό σας κώδικα

Dettol Power & Fresh Αντιβακτηριδιακό Πολυκαθαριστικό Λεμόνι και Λάιμ 1 L

736851
3x καθαριστική Δύναμη – Αφαιρεί Λίπη, Βρωμιά και Υπολείμματα σαπουνιού. Εξουδετερώνει το 99,9% των βακτηριδίων, όπως E.coli και τον ιό της γρίπης τύπου Α (Η1Ν1). Αφήνει ορατή λάμψη και άρωμα φρεσκάδας. Χρησιμοποιήστε το αδιάλυτο για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα. Κατάλληλο για χρήση σε μεγάλες επιφάνειες, μπάνια, κουζίνες και πατώματα.
Πριν τη χρήση Πριν τη χρήση δοκιμάζετε πάντα σε μια μικρή περιοχή για να βεβαιωθείτε ότι το προϊόν είναι κατάλληλο για χρήση σε αυτή την επιφάνεια. Μετά τη χρήση δεν χρειάζεται να ξεβγάλετε με νερό, εκτός αν χρησιμοποιήσετε το προϊόν αδιάλυτο ή σε επιφάνειες που έρχονται σε επαφή με τρόφιμα. Για ήπιο καθάρισμα: Χρησιμοποιήστε 2 καπάκια σε 5 λίτρα νερό. Για Βαθύ καθάρισμα & εξουδετέρωση βακτηριδίων: Χρησιμοποιήστε 2 καπάκια σε 1 λίτρο νερό. Χρήση χωρίς νερό: Πάνω σε υγρό σφουγγάρι ή απευθείας πάνω στην επιφάνεια. Ξεβγάλτε μετά τη χρήση. Μη κατάλληλο για χρήση σε μη βερνικωμένα πλαστικά δάπεδα, μη βερνικωμένες ξύλινες επιφάνειες, χαλιά, ταπετσαρίες και υφάσματα.
Net Contents 1 L
Ingredients Σε 100γρ περιέχονται 1,186γρ Χλωριούχου Βενζαλκόνιου. Περιέχει Απολυμαντικό. <5% Μη-ιονικά τασιενεργά, Άρωμα. Hexyl Cinnamal, Citral, Geraniol, Linalool, Limonene.
Αποποίηση ευθυνών Συνιστάται στους πελάτες να ελέγχουν τη συσκευασία του προϊόντος για διατροφικές πληροφορίες και προειδοποιήσεις αλλεργιογόνων πριν από την κατανάλωση, καθώς οι πληροφορίες του προϊόντος υπόκεινται σε αλλαγές μετά τη δημοσίευση. Πρέπει πάντα να διαβάζετε την ετικέτα του προϊόντος, για να βεβαιωθείτε ότι ακολουθείτε τις πιο ενημερωμένες πληροφορίες. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό εάν έχετε αλλεργία ή δυσανεξία. Οι πληροφορίες για τα αλλεργιογόνα επισημαίνονται στη λίστα συστατικών, στο πίσω μέρος της συσκευασίας
Προειδοποιήσεις ασφαλείας Προκαλεί ερεθισμό του δέρματος. Προκαλεί σοβαρό οφθαλμικό ερεθισμό. Περιέχει C12-16 αιθοξυλιωμένες αλκοόλες, Βενζυλο-C8-18 αλκυλο διμέθυλο χλωριούχα τεταρτοταγή άλατα του αμμωνίου. Μακριά από παιδιά. Εάν ζητήσετε ιατρική συμβουλή, να έχετε μαζί σας τον περιέκτη του προϊόντος ή την ετικέτα. Να φοράτε προστατευτικά γάντια. Πλύνετε τα χέρια σχολαστικά μετά τον χειρισμό. Σε περίπτωση επαφής με τα μάτια: Ξεπλένετε προσεκτικά με νερό για αρκετά λεπτά. Εάν υπάρχουν φακοί επαφής, αφαιρέστε τους, εφόσον είναι εύκολο. Συνεχίστε να ξεπλένετε. Εάν δεν υποχωρεί ο οφθαλμικός ερεθισμός: Συμβουλευθείτε/Επισκεφθείτε γιατρό. ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΠΑΦΗΣ ΜΕ ΤΟ ΔΕΡΜΑ: Πλύνετε με άφθονο νερό και σαπούνι. Εάν παρατηρηθεί ερεθισμός του δέρματος: Συμβουλευθείτε/ Επισκεφθείτε γιατρό.