Ελέγξτε αν παραδίδουμε στον ταχυδρομικό σας κώδικα

Create It! Hair Chalk & Αξεσουάρ 6+ Ετών

865318
Χώρα Κίνα
Αποθήκευση Μετά το άνοιγμα χρησιμοποιήστε εντός 12 μηνών
Net Contents 1 Piece / Τεμάχιο
Αρ.Παρτίδας 84178
Ingredients Hair Chalk 2.2 g (Ροζ) Συστατικά: Talc, Mica, Polypropylene, Magnesium Stearate, Ethylhexyl Palmitate, Paraffinum Liquidum, Polyethylene, Hydrogenated Polyisobutene, Phenoxyethanol, Polyisobutene, Cocos Nucifera Oil, Benzyl Alcohol, Ethylhexylglycerin, CI 45410, CI 77891, CI 77742.
Allergy Info Περιέχει αρωματικές ουσίες που μπορεί να προκαλέσουν αλλεργίες
Αποποίηση ευθυνών Δεν είμαστε ο κατασκευαστής των προϊόντων που πωλούνται στην Πλατφόρμα. Ενώ φροντίζουμε να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες για το προϊόν που εμφανίζονται εδώ είναι ακριβείς, η πραγματική συσκευασία και τα υλικά των προϊόντων μπορεί να περιέχουν περισσότερες και διαφορετικές πληροφορίες από αυτές που εμφανίζονται στην Πλατφόρμα μας. Όλες οι πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα στην Πλατφόρμα μας παρέχονται μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Δεν θα πρέπει να βασίζεστε αποκλειστικά στις πληροφορίες που παρουσιάζονται στην Πλατφόρμα μας. Παρακαλούμε να διαβάζετε πάντα ετικέτες, προειδοποιήσεις και οδηγίες που παρέχονται με το προϊόν πριν από τη χρήση. Εάν χρειάζεστε συγκεκριμένες πληροφορίες για το συστατικό ή το προϊόν, θα πρέπει να συμβουλευτείτε τον κατασκευαστή, τα στοιχεία επικοινωνίας του οποίου θα αναγράφονται στη συσκευασία ή την ετικέτα. Ως εκ τούτου, δεν είμαστε σε θέση να αναλάβουμε την ευθύνη για οποιαδήποτε εσφαλμένη πληροφορία. Αυτές οι πληροφορίες παρέχονται μόνο για προσωπική χρήση. Δεν μπορούν να αναπαραχθούν με κανέναν τρόπο χωρίς την προηγούμενη συγκατάθεσή μας.
Προειδοποιήσεις ασφαλείας Κρατήστε τα προϊόν μακριά από παιδιά κάτω των 3 ετών. Σε περίπτωση επαφής με τα μάτια ξεπλύνετε τα μάτια με & άφθονο νερό. Δοκιμάστε το προϊόν σε ένα μικρό απαρατήρητο δέρμα. Σταματήστε να χρησιμοποιείτε το προϊόν εάν το δέρμα ερεθιστεί. Σε περίπτωση κατάποσης: ξεπλύνετε το στόμα με νερό και πιείτε λίγο γλυκό νερό. Μην προκαλέσετε εμετό. Ζητήστε ιατρική συμβουλή εάν κριθεί απαραίτητο. Πλύνετε τα μαλλιά με νερό και σαμπουάν για να αφαιρέσετε την κιμωλία των μαλλιών. Αφαιρέστε το βερνίκι νυχιών με αφαίρεση βερνικιού νυχιών που προορίζεται για αυτόν τον σκοπό. Αφαιρέστε το κραγιόν με make up remover. Περιέχει μικρά γυάλινα αντικείμενα που μπορεί να σπάζουν. Υπάρχει κίνδυνος κατάποσης