Ελέγξτε αν παραδίδουμε στον ταχυδρομικό σας κώδικα

Treasure-X S3 Single Pack Κυνηγός 5+ Χρονών CE

853568

TreasureX King's Gold περιπέτεια! Αναζητήστε το Θησαυρό του Βασιλιά! Σπάστε την ξύλινη σανίδα που καλύπτει τη σαρκοφάγο, σκάψτε με το εργαλείο και ξετυλίστε τον επίδεσμο για να ανακαλύψετε τον Κυνηγό! Ανοίξτε με το ειδικό κλειδί το σεντούκι! Βρήκατε τον αληθινά χρυσό* θησαυρό; Η συλλογή περιλαμβάνει 24 διαφορετικές φιγούρες Νέα μαγική κολλώδης άμμος. Περιεχόμενα: 1 σαρκοφάγος, 1 μαγική κολλώδης άμμος, 1 ασπίδα, 1 φιγούρα κυνηγός, 1 όπλο, 1 σεντούκι θησαυρού, 1 κλειδί, 1 θησαυρός, 1 ζωύφιο με θησαυρό, 1 εργαλείο σκαψίματος, 1 χάρτης/φυλλάδιο συλλογής/εγχειρίδιο οδηγιών. 10 επίπεδα περιπέτειας! 1. Ασπίδα, 2. Αποστολή, 3. Εργαλείο, 4. Σπάσε, 5. Σκάψε και ανακάλυψε, 6. Ξετύλιξε, 7. Σεντούκι και κλειδί, 8. Έπεσες στην παγίδα; 9. Ή ανακάλυψες θησαυρό; 10. Κυνηγός. 24 κυνηγοί θησαυρού για να συλλέξεις. Χρώματα και σχέδια ενδέχεται να διαφέρουν από αυτά που εμφανίζονται στη συσκευασία.

Χώρα Κίνα
Αποποίηση ευθυνών

Δεν είμαστε ο κατασκευαστής των προϊόντων που πωλούνται στην Πλατφόρμα. Ενώ φροντίζουμε να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες για το προϊόν που εμφανίζονται εδώ είναι ακριβείς, η πραγματική συσκευασία και τα υλικά των προϊόντων μπορεί να περιέχουν περισσότερες και διαφορετικές πληροφορίες από αυτές που εμφανίζονται στην Πλατφόρμα μας. Όλες οι πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα στην Πλατφόρμα μας παρέχονται μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Δεν θα πρέπει να βασίζεστε αποκλειστικά στις πληροφορίες που παρουσιάζονται στην Πλατφόρμα μας. Παρακαλούμε να διαβάζετε πάντα ετικέτες, προειδοποιήσεις και οδηγίες που παρέχονται με το προϊόν πριν από τη χρήση. Εάν χρειάζεστε συγκεκριμένες πληροφορίες για το συστατικό ή το προϊόν, θα πρέπει να συμβουλευτείτε τον κατασκευαστή, τα στοιχεία επικοινωνίας του οποίου θα αναγράφονται στη συσκευασία ή την ετικέτα. Ως εκ τούτου, δεν είμαστε σε θέση να αναλάβουμε την ευθύνη για οποιαδήποτε εσφαλμένη πληροφορία. Αυτές οι πληροφορίες παρέχονται μόνο για προσωπική χρήση. Δεν μπορούν να αναπαραχθούν με κανέναν τρόπο χωρίς την προηγούμενη συγκατάθεσή μας.

Προειδοποιήσεις ασφαλείας Προειδοποίηση: Δεν είναι κατάλληλο για παιδιά κάτω των 36 μηνών καθώς περιέχει μικρά κομμάτια και μπαλάκια που μπορεί να καταποθούν και/ή να εισπνευσθούν. Κίνδυνος πνιγμού. Παρακαλούμε αφαιρέστε όλες τις πλαστικές συνδέσεις και κάθε άλλο εξάρτημα που δεν αποτελεί μέρος του παιχνιδιού, πριν δώσετε το προϊόν σε παιδί. Διαβάστε και φυλάξτε για μελλοντική αναφορά.