Ελέγξτε αν παραδίδουμε στον ταχυδρομικό σας κώδικα

Peppa Pig Σπίτι Με 1 Φιγούρα 3+ Ετών CE

831576
Παίξε με την Πέππα και τους φίλους της στο δικό της σπίτι! Το σπίτι ανοίγει και κλείνει. Περιέχει 1 φιγούρα της Πέππα καθώς και 4 καρέκλες, 1 τραπέζι, 1 τηλεόραση, 1 πολυθρόνα, 1 καναπέ, 1 κρεβάτι και 1 μπανιέρα. Διαστάσεις σε εκατοστά : 32(Μ) x 10(Π) x 22(Υ)
Χώρα Κατασκευάζεται στην Κίνα
Net Contents 1 Piece / Τεμάχιο
Αρ.Παρτίδας TOS 0 365
Αποποίηση ευθυνών Δεν είμαστε ο κατασκευαστής των προϊόντων που πωλούνται στην Πλατφόρμα. Ενώ φροντίζουμε να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες για το προϊόν που εμφανίζονται εδώ είναι ακριβείς, η πραγματική συσκευασία και τα υλικά των προϊόντων μπορεί να περιέχουν περισσότερες και διαφορετικές πληροφορίες από αυτές που εμφανίζονται στην Πλατφόρμα μας. Όλες οι πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα στην Πλατφόρμα μας παρέχονται μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Δεν θα πρέπει να βασίζεστε αποκλειστικά στις πληροφορίες που παρουσιάζονται στην Πλατφόρμα μας. Παρακαλούμε να διαβάζετε πάντα ετικέτες, προειδοποιήσεις και οδηγίες που παρέχονται με το προϊόν πριν από τη χρήση. Εάν χρειάζεστε συγκεκριμένες πληροφορίες για το συστατικό ή το προϊόν, θα πρέπει να συμβουλευτείτε τον κατασκευαστή, τα στοιχεία επικοινωνίας του οποίου θα αναγράφονται στη συσκευασία ή την ετικέτα. Ως εκ τούτου, δεν είμαστε σε θέση να αναλάβουμε την ευθύνη για οποιαδήποτε εσφαλμένη πληροφορία. Αυτές οι πληροφορίες παρέχονται μόνο για προσωπική χρήση. Δεν μπορούν να αναπαραχθούν με κανέναν τρόπο χωρίς την προηγούμενη συγκατάθεσή μας.
Προειδοποιήσεις ασφαλείας Προσοχή! Δεν είναι κατάλληλο για παιδιά κάτω των 36 μηνών. Περιέχονται μικρά εξαρτήματα/κομμάτια. Κίνδυνος πνιγμού. Χρώματα και σχέδια ενδέχεται να διαφέρουν από αυτά που εμφανίζονται στη συσκευασία. Παρακαλούμε αφαιρέστε όλες τις πλαστικές συνδέσεις και κάθε άλλο εξάρτημα που δεν αποτελεί μέρος του παιχνιδιού, πριν δώσετε το προϊόν στο παιδί. Διαβάστε και φυλάξτε για μελλοντική αναφορά. Δεν είναι κατάλληλο για παιδιά κάτω των 36 μηνών καθώς περιέχει μικρά κομμάτια που μπορούν να καταποθούν και/ή να εισπνευσθούν. Κίνδυνος πνιγμού