Ελέγξτε αν παραδίδουμε στον ταχυδρομικό σας κώδικα

Poopsie Slime Έκπληξη 3+ Χρονών CE

842581

Φτιάξτε μόνοι σας χρωματιστό, αρωματικό και λαμπερό slime μονόκερου με το Poopsie Slime Surprise! Χρώματα και σχέδια ενδέχετε να διαφαίρουν από αυτά που εμφανίζονται στη συσκευασία.

Πριν τη χρήση Φτιάξε Slime. Πρόσθεσε μαγεία. Σύλλεξε.
Χώρα Κίνα
Net Contents 1pc
Contains Περιεχόμενο: 1 Δοχείο μπρελόκ, 1 Δοχείο με αφαιρούμενο καπάκι, 1 Κουτάλι, 1 Δοσομετρητής, 1 Άρωμα, 2 Ή 3 Συσκευασίες σκόνης.
Αποποίηση ευθυνών

Δεν είμαστε ο κατασκευαστής των προϊόντων που πωλούνται στην Πλατφόρμα. Ενώ φροντίζουμε να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες για το προϊόν που εμφανίζονται εδώ είναι ακριβείς, η πραγματική συσκευασία και τα υλικά των προϊόντων μπορεί να περιέχουν περισσότερες και διαφορετικές πληροφορίες από αυτές που εμφανίζονται στην Πλατφόρμα μας. Όλες οι πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα στην Πλατφόρμα μας παρέχονται μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Δεν θα πρέπει να βασίζεστε αποκλειστικά στις πληροφορίες που παρουσιάζονται στην Πλατφόρμα μας. Παρακαλούμε να διαβάζετε πάντα ετικέτες, προειδοποιήσεις και οδηγίες που παρέχονται με το προϊόν πριν από τη χρήση. Εάν χρειάζεστε συγκεκριμένες πληροφορίες για το συστατικό ή το προϊόν, θα πρέπει να συμβουλευτείτε τον κατασκευαστή, τα στοιχεία επικοινωνίας του οποίου θα αναγράφονται στη συσκευασία ή την ετικέτα. Ως εκ τούτου, δεν είμαστε σε θέση να αναλάβουμε την ευθύνη για οποιαδήποτε εσφαλμένη πληροφορία. Αυτές οι πληροφορίες παρέχονται μόνο για προσωπική χρήση. Δεν μπορούν να αναπαραχθούν με κανέναν τρόπο χωρίς την προηγούμενη συγκατάθεσή μας.

Προειδοποιήσεις ασφαλείας Προειδοποίηση: Δεν είναι κατάλληλο για παιδιά κάτω των 36 μηνών. Περιέχονται μικρά εξαρτήματα/κομμάτια. Κίνδυνος πνιγμού. Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά με το γονιό/κηδεμόνα. Συνιστάτε η άμεση επίβλεψη ενός ενήλικα. Παρακαλούμε αφαιρέστε όλες τις πλαστικές συνδέσεις και κάθε άλλο εξάρτημα που δεν αποτελεί μέρος της συσκευασίας πριν δώσετε το παιχνίδι στο παιδί. Διαβάστε και και φυλάξτε για μελλοντική χρήση. Μην τρώτε τη χλαπάτσα. Μην χρησιμοποιείτε αν το δέρμα είναι ευαίσθητο ή τραυματισμένο. Διακόψτε τη χρήση εάν εμφανιστεί ερεθισμός. Σε περίπτωση επαφής με τα μάτια ξεπλένετε με άφθονο καθαρό νερό. Το προϊόν μπορεί να λεκιάσει ή να κολλήσει σε ορισμένες επιφάνειες, προστατέψτε τη περιοχή παιχνιδιού πριν τη χρήση. Αποφεύγετε τη επαφή με χαλιά, ρούχα, τοίχους και έπιπλα. Επανατοποθετείτε πάντα τη χλαπάτσα στο δοχείο μετά τη χρήση, για να μην ξεραθεί το προϊόν. Χρήση υπό την επιτήρηση ενήλικα. Αναμιγνύετε με νερό σύμφωνα με τις οδηγίες χρήσης πριν το δώσετε στο παιδί. Μην εισπνέετε την πούδρα. Προειδοποίηση. Δεν είναι κατάλληλο για παιδιά κάτω των 6 ετών. Να χρησιμοποιείται μόνο υπό την επιτήρηση ενήλικα. Διαβάστε τις οδηγίες πριν από τη χρήση, ακολουθήστε τις και κρατήστε τις για μελλοντική χρήση. Λειτουργεί με 3 x ΑG13 1,5 V μπαταρίες (δεν περιλαμβάνονται) που πρέπει να τοποθετηθούν στη θήκη των μπαταριών, σύμφωνα με την αναγραφόμενη πολικότητα.