Ελέγξτε αν παραδίδουμε στον ταχυδρομικό σας κώδικα

Μαθαίνω και Δημιουργώ Εργαστήριο Μηχανικής Μπουλτόζα 8+ Χρονών CE

861540
Εργαστήριο Μηχανικής Μπουλτόζα 10 Μοντέλα, Πάνω από 200 εξαρτήματα. Υπόγειος φορτωτής, Συμπιεστής, Μίνι φορτωτής. Ένα επιστημονικό εργαστήριο για να πειραματιστείς με το σύστημα μετάδοσης κίνησης, κατασκευάζοντας 10 μοντέλα με αναπτυσσόμενα επίπεδα δυσκολίας. Στοιχεία στο σύστημα μετάδοσης κίνησης: Διαφορικό, Δεξιό πλαίσιο ταχυτήτων, Ατέρμων κοχλίας. Εργαλείο εισαγωγής. Εικονογραφημένο εγχειρίδιο. 1+ Παίκτες.
Πριν τη χρήση Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις οδηγίες χρήσεως αποταθείτε στη συσκευασία.
Χώρα Ιταλία
Net Contents 1 Piece / Τεμάχιο
Αρ.Παρτίδας Item Number: 1026-63298
Αποποίηση ευθυνών Δεν είμαστε ο κατασκευαστής των προϊόντων που πωλούνται στην Πλατφόρμα. Ενώ φροντίζουμε να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες για το προϊόν που εμφανίζονται εδώ είναι ακριβείς, η πραγματική συσκευασία και τα υλικά των προϊόντων μπορεί να περιέχουν περισσότερες και διαφορετικές πληροφορίες από αυτές που εμφανίζονται στην Πλατφόρμα μας. Όλες οι πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα στην Πλατφόρμα μας παρέχονται μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Δεν θα πρέπει να βασίζεστε αποκλειστικά στις πληροφορίες που παρουσιάζονται στην Πλατφόρμα μας. Παρακαλούμε να διαβάζετε πάντα ετικέτες, προειδοποιήσεις και οδηγίες που παρέχονται με το προϊόν πριν από τη χρήση. Εάν χρειάζεστε συγκεκριμένες πληροφορίες για το συστατικό ή το προϊόν, θα πρέπει να συμβουλευτείτε τον κατασκευαστή, τα στοιχεία επικοινωνίας του οποίου θα αναγράφονται στη συσκευασία ή την ετικέτα. Ως εκ τούτου, δεν είμαστε σε θέση να αναλάβουμε την ευθύνη για οποιαδήποτε εσφαλμένη πληροφορία. Αυτές οι πληροφορίες παρέχονται μόνο για προσωπική χρήση. Δεν μπορούν να αναπαραχθούν με κανέναν τρόπο χωρίς την προηγούμενη συγκατάθεσή μας.
Προειδοποιήσεις ασφαλείας ΠΡΟΣΟΧΗ! Δεν είναι κατάλληλο για παιδιά κάτω των 36 μηνών. Περιέχονται μικρά εξαρτήματα/κομμάτια. Κίνδυνος πνιγμού. Αφαιρέστε όλα τα πλαστικά στοιχεία και τα υπόλοιπα μέρη της συσκευασίας, πριν δώσετε το παιχνίδι στο παιδί. Τα χρώματα και οι λεπτομέρειες του περιεχομένου μπορεί να διαφέρουν από αυτά που φαίνονται στις εικόνες. Διατηρήστε όλες τις σχετικές πληροφορίες και τη συσκευασία για μελλοντική αναφορά.