Ελέγξτε αν παραδίδουμε στον ταχυδρομικό σας κώδικα

Επιτραπέζιο Φώκια Η Λιχούδα 4+ Χρόνων CE

853595
Για 2 έως 4 παίκτες. Για όλη την οικογένεια. Διάρκεια 15'. Ώρες για μεγάλες μάσες! Τάϊσε την τα πιο πολλά ψάρια και κέρδισε! Ήρθε η ώρα του φαγητού για τη φώκια τη λιχούδα και είναι πολύ πεινασμένη! Πόσα ψαριά θα φάει; Παίξε και ανακάλυψε! Κατάφερε να είσαι εσύ αυτός που θα την κάνει τα πιο πολλά ψάρια και κέρδισε το παιχνίδι! Περιεχόμενα: 1 x φώκια, 1 x περιστρεφόμενη μπάλα, 20 x ψάρια, 4 x κουβάδες.
Πριν τη χρήση Περίστρεψε την μπάλα. Η μπάλα δείχνει πόσα ψάρια πρέπει να βάλεις στην ουρά της φώκιας και πόσες φορές να πατήσεις το κουμπί όταν έρθει η σειρά σου! Κατάφερε να μαζέψεις εσύ τα πιο πολλά ψάρια στον κουβά σου και γίνε ο νικητής του παιχνιδιού.
Χώρα Κίνα
Net Contents 1 Piece / Τεμάχιο
Αρ.Παρτίδας Item Number: 1076 / LLE00000
Αποποίηση ευθυνών Δεν είμαστε ο κατασκευαστής των προϊόντων που πωλούνται στην Πλατφόρμα. Ενώ φροντίζουμε να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες για το προϊόν που εμφανίζονται εδώ είναι ακριβείς, η πραγματική συσκευασία και τα υλικά των προϊόντων μπορεί να περιέχουν περισσότερες και διαφορετικές πληροφορίες από αυτές που εμφανίζονται στην Πλατφόρμα μας. Όλες οι πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα στην Πλατφόρμα μας παρέχονται μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Δεν θα πρέπει να βασίζεστε αποκλειστικά στις πληροφορίες που παρουσιάζονται στην Πλατφόρμα μας. Παρακαλούμε να διαβάζετε πάντα ετικέτες, προειδοποιήσεις και οδηγίες που παρέχονται με το προϊόν πριν από τη χρήση. Εάν χρειάζεστε συγκεκριμένες πληροφορίες για το συστατικό ή το προϊόν, θα πρέπει να συμβουλευτείτε τον κατασκευαστή, τα στοιχεία επικοινωνίας του οποίου θα αναγράφονται στη συσκευασία ή την ετικέτα. Ως εκ τούτου, δεν είμαστε σε θέση να αναλάβουμε την ευθύνη για οποιαδήποτε εσφαλμένη πληροφορία. Αυτές οι πληροφορίες παρέχονται μόνο για προσωπική χρήση. Δεν μπορούν να αναπαραχθούν με κανέναν τρόπο χωρίς την προηγούμενη συγκατάθεσή μας.
Προειδοποιήσεις ασφαλείας Προειδοποίηση: Δεν είναι κατάλληλο για παιδιά κάτω των 36 μηνών καθώς περιέχει μικρά κομμάτια που μπορεί να καταποθούν και/ή να εισπνευσθούν. Κίνδυνος πνιγμού. Χρώματα και σχέδια ενδέχεται να διαφέρουν από αυτά που εμφανίζονται στη συσκευασία. Παρακαλούμε αφαιρέστε όλες τις πλαστικές συνδέσεις και κάθε άλλο εξάρτημα που δεν αποτελεί μέρος του παιχνιδιού, πριν δώσετε το προϊόν σε παιδί. Διαβάστε και φυλάξτε για μελλοντική αναφορά.