Ελέγξτε αν παραδίδουμε στον ταχυδρομικό σας κώδικα

Nanny’s Fresh Sensitive Υγρά Μωρομάντηλα με Χαμομήλι 2+1 Δώρο 64 Τεμάχια

836940
Βασισμένα στην επαναστατική τζελ σύνθεση τους με 97% νερό και χαμομήλι, τα Nannys Fresh Sensitive προσφέρουν εντατική ενυδάτωση και καταπραΰνουν οποιοδήποτε ερεθισμό στο δερματάκι του μωρού σας. Τα μεγάλα, τριπλού πάχους και με ουδέτερο pH τα μωρομάντηλα Nannys Fresh Sensitive είναι ελεγμένα μέσω των πιο έγκυρων ελέγχων ασφαλείας και προστασίας και έχουν ειδικά σχεδιαστεί ακόμη και για τα πιο ευαίσθητα δέρματα.
Χώρα Ισραήλ
Κατασκευαστής Κατασκευάζεται στο Ισραήλ. Παράγεται για τη C.A. Papaellinas Ltd. Διανομή: C.A. Papaellinas Ltd 179 Λεωφ. Γιάννου Κρανιδιώτη, Λατσιά 2235 Τ.Κ. 24018, Λευκωσία Κύπρος. Τηλ.: 00357 22741741.
Net Contents 3x64 Pieces / Τεμάχια
Ingredients Water/Aqua, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Phenoxyethanol, Glycerin, Sodium Benzoate, Caprylyl/Capryl Glucoside, Dehydroacetic Acid, Fragrance/Parfum, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Water, Acrylates/C10-13 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Tocopheryl Acetate (Vitamin E).
Αποποίηση ευθυνών Συνιστάται στους πελάτες να ελέγχουν τη συσκευασία του προϊόντος για διατροφικές πληροφορίες και προειδοποιήσεις αλλεργιογόνων πριν από την κατανάλωση, καθώς οι πληροφορίες του προϊόντος υπόκεινται σε αλλαγές μετά τη δημοσίευση. Πρέπει πάντα να διαβάζετε την ετικέτα του προϊόντος, για να βεβαιωθείτε ότι ακολουθείτε τις πιο ενημερωμένες πληροφορίες. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό εάν έχετε αλλεργία ή δυσανεξία. Οι πληροφορίες για τα αλλεργιογόνα επισημαίνονται στη λίστα συστατικών, στο πίσω μέρος της συσκευασίας
Προειδοποιήσεις ασφαλείας Για να αποφύγετε τον κίνδυνο πνιγμού, κρατήστε το προϊόν σε μέρος που δεν έχουν πρόσβαση βρέφη και παιδιά. Μην καταπιείτε το προϊόν. Αποφύγετε την άμεση επαφή με τα μάτια. Σε περίπτωση που αυτό συμβεί, ξεπλύνετε καλά με καθαρό, χλιαρό νερό. Μην χρησιμοποιείτε το προϊόν σε περίπτωση ερεθισμού. Μην χρησιμοποιείται το προϊόν σε περίπτωση αλλεργίας σε ένα η περισσότερα συστατικά. Διατηρήστε το προϊόν μακριά από τη θερμότητα και καλά κλειστό.