Ελέγξτε αν παραδίδουμε στον ταχυδρομικό σας κώδικα

Tesco Στοματικό Διάλυμα με Γεύση Μέντα 500 ml

839919
Tesco Essential στοματικό διάλυμα με γεύση μέντας, με φθόριο και αντιβακτηριδιακή δράση. Χωρίς αλκοόλη. 500 ml.
Πριν τη χρήση Οδηγίες χρήσης: Για άνοιγμα: πιέστε το καπάκι και γυρίστε. Γεμίστε ένα καπάκι (20 ml) και ξεπλύνετε γύρω από τα δόντια και τα ούλα για 30 δευτερόλεπτα και μετά φτύστε. Μην το αραιώνετε.
Χώρα Ηνωμένο Βασίλειο
Αποθήκευση Μην το αποθηκεύσετε σε θερμοκρασία κάτω των 10° C.
Net Contents 500 ml
Ingredients Aqua, Glycerin, Poloxamer 407, Aroma, Sodium Benzoate, Sodium Saccharin, Cetylpyridinium Chloride, Sodium Fluoride, Citric Acid, CI 42051.
Contains Περιέχει 0,05% w/w Φθοριούχο Νάτριο (225 ppm F).
Αποποίηση ευθυνών Συνιστάται στους πελάτες να ελέγχουν τη συσκευασία του προϊόντος για διατροφικές πληροφορίες και προειδοποιήσεις αλλεργιογόνων πριν από την κατανάλωση, καθώς οι πληροφορίες του προϊόντος υπόκεινται σε αλλαγές μετά τη δημοσίευση. Πρέπει πάντα να διαβάζετε την ετικέτα του προϊόντος, για να βεβαιωθείτε ότι ακολουθείτε τις πιο ενημερωμένες πληροφορίες. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό εάν έχετε αλλεργία ή δυσανεξία. Οι πληροφορίες για τα αλλεργιογόνα επισημαίνονται στη λίστα συστατικών, στο πίσω μέρος της συσκευασίας
Προειδοποιήσεις ασφαλείας Προσοχή: Κρατείστε το μακριά από παιδιά. Αποφύγετε την κατάποση του προϊόντος. Δεν είναι κατάλληλο για παιδιά κάτω των 12 ετών. Μην πίνετε από το μπουκάλι.