Ελέγξτε αν παραδίδουμε στον ταχυδρομικό σας κώδικα

Listerine Total Care Στοματικό Διάλυμα 500 ml 1+1 Δώρο

809279
Είναι κλινικά αποδεδειγμένο ότι καθαρίζει και προστατεύει τα δόντια και τα ούλα χάρη σε 6 μοναδικά οφέλη που εξασφαλίζουν ολοκληρωμένη στοματική υγιεινή: Μειώνει την οδοντική πλάκα, διατηρεί τα ούλα υγιή, ενδυναμώνει τα δόντια για προστασία από την τερηδόνα, προλαμβάνει τον σχηματισμό της οδοντικής πέτρας, βοηθώντας τα να παραμείνουν φυσικά λευκά, καταπολεμά τα βακτήρια ανάμεσα στα δόντια, προσφέρει δροσερή αναπνοή για έως και 24 ώρες.
Πριν τη χρήση Για το άνοιγμα πιέστε το καπάκι και περιστρέψτε το. Για το κλείσιμο γυρίστε το καπάκι μέχρι να κουμπώσει. Ιδιαίτερα αποτελεσματικό όταν χρησιμοποιείται πρωί και βράδυ μετά το βούρτσισμα. Αδειάστε 20 ml (4 κουταλάκια του γλυκού των 5 ml) σε ένα ποτήρι, κάντε στοματοπλύσεις για 30 δευτερόλεπτα και φτύστε το.
Χώρα E.E.
Κατασκευαστής JOHNSON & JOHNSON ΕΛΛΑΣ ΑΕ. Αιγιαλείας & Επιδαύρου 4, Μαρούσι, 15125, Αθήνα-Ελλάδα. Tel: +30 21 0687 5530
Additional Attributes Δροσερή αναπνοή μέχρι και 24 ώρες.
Net Contents 2x500 ml
Ingredients Aqua, Alcohol, Sorbitol, Poloxamer 407, Benzoic Acid, Zinc Chloride, Eucalyptol, Aroma, Sodium Saccharin, Methyl Salicylate, Thymol, Menthol, Sodium Fluoride, Sodium Benzoate, Sucralose, Propylene Glycol, CI 16035, CI 42090
Contains Φθοριούχο Νάτριο (220 ppm F)
Allergy Info Μην χρησιμοποιείτε το προϊόν αν έχετε αλλεργία σε οποιοδήποτε συστατικό του.
Αποποίηση ευθυνών Συνιστάται στους πελάτες να ελέγχουν τη συσκευασία του προϊόντος για διατροφικές πληροφορίες και προειδοποιήσεις αλλεργιογόνων πριν από την κατανάλωση, καθώς οι πληροφορίες του προϊόντος υπόκεινται σε αλλαγές μετά τη δημοσίευση. Πρέπει πάντα να διαβάζετε την ετικέτα του προϊόντος, για να βεβαιωθείτε ότι ακολουθείτε τις πιο ενημερωμένες πληροφορίες. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό εάν έχετε αλλεργία ή δυσανεξία. Οι πληροφορίες για τα αλλεργιογόνα επισημαίνονται στη λίστα συστατικών, στο πίσω μέρος της συσκευασίας
Προειδοποιήσεις ασφαλείας Δεν είναι κατάλληλο για χρήση σε παιδιά κάτω των 12 ετών. Μην το καπίνετε. Σε περίπτωση κατάποσης, ζητήστε ιατρική βοήθεια. Μην το χρησιμοποιείτε εάν είστε αλλεργικοί σε κάποιο από τα συστατικά. Σταματήστε τη χρήση και ρωτήστε τον οδοντίατρο εάν εμφανιστεί στοματικός ερεθισμός. Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά.