Ελέγξτε αν παραδίδουμε στον ταχυδρομικό σας κώδικα

Aquafresh Multi Action Οδοντόκρεμα 75 ml

800009
Aquafresh Multi Action 24ωρη προστασία. Με Sugar Acid Protection 24ωρης δράσης που παρέχεται από το φθόριο και δημιουργεί μία ασπίδα που προστατεύει την επιφάνεια των δοντιών από τις επιθέσεις των οξέων που παράγονται από τη διάσπαση των σακχάρων καθ’ όλη τη διάρκεια της μέρας*. 8 βασικά οφέλη σε μία οδοντόκρεμα για όλη την οικογένεια. -Τερηδόνα, -Υγιή ούλα*, -Δροσερή αναπνοή, - Καταπολέμηση πλάκας*, -Υπέροχη γεύση, -Λεκέδες, - Σμάλτο, - Αντιβακτηριακή δράση *με βούρτσισμα δύο φορές την ημέρα.
Χώρα Ιταλία
Net Contents 75 ml
Ingredients Aqua, Hydrated Silica, Sorbitol, Glycerin, PEG-6, Sodium Lauryl Sulfate, Xanthan Gum, Aroma, Titanium Dioxide, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Citrate, Sodium Saccharin, Limonene, Sodium Fluoride, Zinc Chloride, Citral, CI 73360, CI 74160, CI 74260.
Contains Περιέχει: Φθοριούχο Νάτριο (1450ppm ¯F).
Αποποίηση ευθυνών Συνιστάται στους πελάτες να ελέγχουν τη συσκευασία του προϊόντος για διατροφικές πληροφορίες και προειδοποιήσεις αλλεργιογόνων πριν από την κατανάλωση, καθώς οι πληροφορίες του προϊόντος υπόκεινται σε αλλαγές μετά τη δημοσίευση. Πρέπει πάντα να διαβάζετε την ετικέτα του προϊόντος, για να βεβαιωθείτε ότι ακολουθείτε τις πιο ενημερωμένες πληροφορίες. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό εάν έχετε αλλεργία ή δυσανεξία. Οι πληροφορίες για τα αλλεργιογόνα επισημαίνονται στη λίστα συστατικών, στο πίσω μέρος της συσκευασίας
Προειδοποιήσεις ασφαλείας Πάντα ακολουθείτε τις οδηγίες χρήσης. Βουρτσίζετε δύο φορές την ημέρα και όχι περισσότερες από τρείς φορές ελαχιστοποιώντας την κατάποση και ξεπλένετε. Να φυλάσσεται μακριά από τα παιδιά. Παιδιά έως 6 ετών: Χρησιμοποιείτε ποσότητα μεγέθους μπιζελιού επιβλέποντας το παιδί κατά το βουρτσισμάτων δοντιών του, έτσι ώστε να ελαχιστοποιείται η πιθανότητα κατάποσης. Εάν ληφθεί φθόριο από άλλες πηγές, συμβουλευθείτε τον οδοντίατρο ή το γιατρό σας. Σε περίπτωση ερεθισμού διακόψτε τη χρήση. Μην χρησιμοποιείται την οδοντόκρεμα εάν τα πλαϊνά είναι ανοιγμένα.