Ελέγξτε αν παραδίδουμε στον ταχυδρομικό σας κώδικα

John Frieda Frizz Ease Miraculous Recovery Μάσκα Μαλλιών 250 ml

843318
Αυτή η έντονη εβδομαδιαία θεραπεία έχει δημιουργηθεί ειδικά για να αποκαταστήσει τη δύναμη και να ενισχύσει τα φριζαρισμένα, εξαιρετικά ξηρά και κατεστραμμένα μαλλιά. Διαμορφωμένο με στοχευμένη Anti-Damage Technology και ισχυρά συστατικά ενυδάτωσης και ενίσχυσης, σώζει τα μαλλιά για να τα επαναφέρει σε υγιή κατάσταση. Ακόμα και τα σοβαρά κατεστραμμένα και φριζαρισμένα μαλλιά αφήνονται απαλά και θρέφονται σε μόλις 1 χρήση.
Πριν τη χρήση Εφαρμόστε το μαλακτικό σε καθαρά, βρεγμένα μαλλιά, επιμένοντας στις άκρες. Αφήστε για 3-5 λεπτά και στη συνέχεια ξεπλύνετε καλά.
Χώρα E.E.
Κατασκευαστής Παρασκευάζεται στην Ε.Ε. Διανέμεται από την ΒΟΥΡΟΣ Α.Ι.ΛΤΔ, Λευκωσία, Κύπρος. Τηλ: 22879922
Net Contents 250 ml
Ingredients Aqua, Cetearyl Alcohol, Dimethicone, Behentrimonium Chloride, Behenyl Alcohol, Dipropylene Glycol, Parfum, Bis (C13-15 Alkoxy) PG-Amodimethicone, Dimethiconol, PEG-14M, Disodium EDTA, Phytantriol, Erythritol, Persea Gratissima Oil, Hydrolyzed Milk Protein, Sodium Hydroxide, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Linalool, Limonene.
Αποποίηση ευθυνών Συνιστάται στους πελάτες να ελέγχουν τη συσκευασία του προϊόντος για διατροφικές πληροφορίες και προειδοποιήσεις αλλεργιογόνων πριν από την κατανάλωση, καθώς οι πληροφορίες του προϊόντος υπόκεινται σε αλλαγές μετά τη δημοσίευση. Πρέπει πάντα να διαβάζετε την ετικέτα του προϊόντος, για να βεβαιωθείτε ότι ακολουθείτε τις πιο ενημερωμένες πληροφορίες. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό εάν έχετε αλλεργία ή δυσανεξία. Οι πληροφορίες για τα αλλεργιογόνα επισημαίνονται στη λίστα συστατικών, στο πίσω μέρος της συσκευασίας