Ελέγξτε αν παραδίδουμε στον ταχυδρομικό σας κώδικα

John Frieda Frizz Ease Ορός Μαλλιών με Εκχύλισμα Μπαμπού 50 ml

713040
Extra Strength 6 Effects™ + Ορός + Πρωτεΐνη Μεταξιού και πρόσθετος έλεγχος. Εξαλείφει το φριζάρισμα. Προστατεύει από την υγρασία. Προστατεύει από την θερμότητα. Λειαίνει. Ενυδατώνει. Τιθασεύει. Τι κάνει: Η βραβευμένη φόρμουλα εξαλείφει αμέσως το χρόνιο φριζάρισμα και απωθεί την υγρασία για γυαλιστερό και μεταξένιας απαλότητας στυλ. Με προστατευτικό έναντι θερμότητας.
Πριν τη χρήση Εφαρμόστε σε μουσκεμένα μαλλιά. Χρησιμοποιήστε με φειδώ, τοποθετήστε στην παλάμη την ποσότητα ορού που χορηγεί 1 πάτημα αντλίας. Τρίψτε τα χέρια σας και κατανέμετε ομοιόμορφα σε όλα τα μαλλιά. Αποφύγετε την επάλειψη απευθείας πάνω στις ρίζες. Χρησιμοποιήστε λιγότερο ή περισσότερο ανάλογα με το μήκος των μαλλιών και το πάχος. Μην ξεπλύνετε. Δημιουργείστε το στυλ που επιθυμείτε.
Χώρα E.E.
Κατασκευαστής Παρασκευάζεται στην Ε.Ε. Διανέμεται από την ΒΟΥΡΟΣ Α.Ι.ΛΤΔ, Λευκωσία, Κύπρος. Τηλ: 22879922
Additional Attributes Για χοντρά, ατίθασα μαλλιά.
Net Contents 50 ml
Ingredients Cyclopentasiloxane, dimethiconol, Parfum, isopropyl myristate, bambusa vulgaris stem extract, Butylphenyl Methylpropional, Limonene, Linalool.
Αποποίηση ευθυνών Συνιστάται στους πελάτες να ελέγχουν τη συσκευασία του προϊόντος για διατροφικές πληροφορίες και προειδοποιήσεις αλλεργιογόνων πριν από την κατανάλωση, καθώς οι πληροφορίες του προϊόντος υπόκεινται σε αλλαγές μετά τη δημοσίευση. Πρέπει πάντα να διαβάζετε την ετικέτα του προϊόντος, για να βεβαιωθείτε ότι ακολουθείτε τις πιο ενημερωμένες πληροφορίες. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό εάν έχετε αλλεργία ή δυσανεξία. Οι πληροφορίες για τα αλλεργιογόνα επισημαίνονται στη λίστα συστατικών, στο πίσω μέρος της συσκευασίας