Ελέγξτε αν παραδίδουμε στον ταχυδρομικό σας κώδικα

Tesco Χλωρίνη Fresh 750 ml

787898
Tesco Χλωρίνη Fresh 750ml, σκοτώνει το 99,9% των βακτηρίων / Εξαλείφει τα μικρόβια και τους σκληρούς λεκέδες. Αποδεδειγμένο ότι σκοτώνει τα βακτήρια, τους μύκητες και τον ιό της γρίπης H1N1, και βοηθά στην πρόληψη της δημιουργίας αλάτων. Μέγεθος συσκευασίας: 750 ml
Πριν τη χρήση Για να αφαιρέσετε το καπάκι: Τοποθετήστε το μπουκάλι σε μία επίπεδη επιφάνεια. Πιέστε τις λαβές στο καπάκι και γυρίστε αριστερόστροφα. Για να αντικαταστήσετε το καπάκι: Τοποθετήστε το μπουκάλι σε μία επίπεδη επιφάνεια. Αντικαταστήστε το καπάκι και γυρίστε δεξιόστροφα μέχρι να ακουστεί ένα κλικ. Ελέγξτε ότι το καπάκι είναι κλειστό. Για λεύκανση ρούχων: Αραιώστε 50 κ. εκ. χλωρίνης σε 10 λίτρα κρύου νερού (Πάντα διαλύστε τη χλωρίνη πριν να προσθέσετε τα ρούχα). Φουσκώστε για λίγη ώρα και μετά ξεπλύνετε με άφθονο νερό. Χρησιμοποιήστε τη μισή ποσότητα χλωρίνης, αν θα φουσκώσετε τα ρούχα κατά τη διάρκεια της νύχτας. Για νεροχύτες και νιπτήρες: Ρίξτε αδιάλυτη τη χλωρίνη στο σωλήνα αποχέτευσης για να διατηρείται καθαρή και ελεύθερη μικροβίων. Αφήστε για 15 λεπτά και στη συνέχεια ξεπλύνετε. Τουαλέτες: Ρίξτε αδιάλυτη τη χλωρίνη γύρω από τη λεκάνη το βράδυ για να κρατήσει καθαρή και χωρίς μικρόβια την τουαλέτα. Κατάλληλη για επιφάνειες, πατώματα, καλάθους σκουπιδιών: Διαλύστε 100 ml χλωρίνης σε 5 λίτρα νερού. Να μην χρησιμοποιείται σε μεταλλικά ή μπάνια σμάλτου , υφάσματα που γράφουν (μην χρησιμοποιείτε χλωρίνη),μάλλινα, μεταξωτά, έπιπλα, χαλιά. Με τη χλωρίνη μην αποστειρώνετε εξοπλισμό παιδικής τροφής. Αδιάλυτη χλωρίνη μόνο στην λεκάνη της τουαλέτας.
Χώρα Ηνωμένο Βασίλειο
Αποθήκευση Κρατήστε το μπουκάλι σε όρθια θέση και φυλάξτε το μακριά από παιδιά σε δροσερό και ξηρό μέρος.
Net Contents 750 ml
Ingredients <5%: Μη Ιονικές Επιφανειοδραστικές ουσίες, Ανιονικές Επιφανειοδραστικές ουσίες. Περιέχει επίσης: Απολυμαντικό: Υποχλωριώδες νάτριο 4,6 g ανά 100 g, Άρωμα, Limonene. Συμμορφώνεται με τα BS EN 1276, BS EN 13697.
Αποποίηση ευθυνών Συνιστάται στους πελάτες να ελέγχουν τη συσκευασία του προϊόντος για διατροφικές πληροφορίες και προειδοποιήσεις αλλεργιογόνων πριν από την κατανάλωση, καθώς οι πληροφορίες του προϊόντος υπόκεινται σε αλλαγές μετά τη δημοσίευση. Πρέπει πάντα να διαβάζετε την ετικέτα του προϊόντος, για να βεβαιωθείτε ότι ακολουθείτε τις πιο ενημερωμένες πληροφορίες. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό εάν έχετε αλλεργία ή δυσανεξία. Οι πληροφορίες για τα αλλεργιογόνα επισημαίνονται στη λίστα συστατικών, στο πίσω μέρος της συσκευασίας
Προειδοποιήσεις ασφαλείας ΚΙΝΔΥΝΟΣ: Περιέχει SODIUM HYPOCHLORITE, SODIUM LAURETH SULFATE. Μπορεί να διαβρώση μέταλλα. Προκαλεί σοβαρά εγκαύματα στο δέρμα και βλάβη στα μάτια. Πολύ τοξικό για τους υδρόβιους οργανισμούς με μακροχρόνιες επιπτώσεις. Εάν απαιτείται ιατρική συμβουλή, να έχετε στη διάθεσή σας δοχείο ή ετικέτα προϊόντος. Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά. Διαβάστε την ετικέτα πριν από τη χρήση. Πλένετε τα χέρια μετά από τη χρήση. Διατηρείται μόνο στην αρχική συσκευασία. Αποφύγετε την απελευθέρωση στο περιβάλλον. Φοράτε προστατευτικά γάντια / προστατευτικά ρούχα / προστασία ματιών / προστασία προσώπου. ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΠΑΦΗΣ ΜΕ ΤΟ ΔΕΡΜΑ (ή στα μαλλιά): Αφαιρέστε αμέσως όλα τα μολυσμένα ρούχα. Ξεπλύνετε το δέρμα με νερό [ή ντους]. ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΠΑΦΗΣ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ: Ξεπλύνετε προσεκτικά με νερό για αρκετά λεπτά. Αφαιρέστε τους φακούς επαφής. αν υπάρχει και εύκολο να γίνει. Συνεχίστε να ξεπλένετε. Καλέστε αμέσως το Κέντρο Δηλητηριάσεων / γιατρό. Προειδοποίηση! Μην το χρησιμοποιείτε μαζί με άλλα προϊόντα. Μπορεί να απελευθερώσει επικίνδυνα αέρια (χλώριο). Κέντρο δηλητηριάσεων: 1401.