Ελέγξτε αν παραδίδουμε στον ταχυδρομικό σας κώδικα

Smac Τζελ Χλωρίνης 1+1 Δώρο 1 L

301825
Η σύνθεση του Smac Τζελ με χλωρίνη και ενεργό διττανθρακικό νάτριο παρέχει βαθιά καθαριστική δράση, με αποτέλεσμα να απομακρύνει τις βρωμιές από όλες τις επιφάνειες του σπιτιού και να τις κάνει εξαιρετικά λευκές και λαμπερές.
Πριν τη χρήση Βάλτε μια ποσότητα του προϊόντος σε ένα σφουγγάρι ή υγρό πανί, περάστε το πάνω από τις επιφάνειες, αφήστε το να ενεργήσει 1 λεπτό περίπου και ξεπλύνετε με νερό. Διαλυμένο; Πιέστε 5 φορές (50ml) σε ένα κουβά νερό (5 λίτρων). Δεν χρειάζεται ξέβγαλμα.
Χώρα Ιταλία
Κατασκευαστής Κατασκευάζεται στην Ιταλία. BOLTON MANITOBA S.p.A. via Pirelli, 19 – 20124 Milan (IT). Διανομέας Κύπρου: Spinneys Cyprus Ltd, Λεωφ. Γρ. Αυξεντίου 115, 2660 Κοκκινοτριμιθιά, Λευκωσία, Κύπρος, Τηλ: +357 2283 50 90.
Net Contents 1+1 FREE / ΔΩΡΕΑΝ
Ingredients <5% Ανιονικες επιφανειοδραστικές ουσίες, μη ιονικές επιφανειοδραστικές ουσίες, λευκαντικοί παράγοντες με βάση το χλώριο. Αρωματικές ουσίες.
Contains Περιέχει: Sodium Hypochlorite, Sodium Hydroxide.
Αποποίηση ευθυνών Συνιστάται στους πελάτες να ελέγχουν τη συσκευασία του προϊόντος για διατροφικές πληροφορίες και προειδοποιήσεις αλλεργιογόνων πριν από την κατανάλωση, καθώς οι πληροφορίες του προϊόντος υπόκεινται σε αλλαγές μετά τη δημοσίευση. Πρέπει πάντα να διαβάζετε την ετικέτα του προϊόντος, για να βεβαιωθείτε ότι ακολουθείτε τις πιο ενημερωμένες πληροφορίες. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό εάν έχετε αλλεργία ή δυσανεξία. Οι πληροφορίες για τα αλλεργιογόνα επισημαίνονται στη λίστα συστατικών, στο πίσω μέρος της συσκευασίας
Προειδοποιήσεις ασφαλείας Περιέχει: Sodium Hypochlorite, Sodium Hydroxide. Προκαλεί σοβαρή οφθαλμική βλάβη. Προκαλεί ερεθισμό του δέρματος. Επιβλαβές για τους υδρόβιους οργανισμούς με μακροχρόνιες επιπτώσεις. Προσοχή: Να μην χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με άλλα προϊόντα. Μπορεί να ελευθερωθούν επικίνδυνα αέρια (χλώριο). Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά. Να φοράτε μέσα ατομικής προστασίας για τα μάτια. Σε περίπτωση επαφής με τα μάτια: Ξεπλύνετέ προσεκτικά αρκετά λεπτά. Εάν υπάρχουν φακοί αφαιρέστε τους εφόσον είναι εύκολο. Συνεχίστε να ξεπλένετε. Σε περίπτωση επαφήσ με το δέρμα: Πλύνετε με άφθονο νερό. Καλέστε αμέσως το Κέντρο Δηλητηριάσεων (210 7793777) ή ένα γιατρό. Εάν ζητήσετε ιατρική συμβουλή, να έχετε μαζί σας το δοχείο ή την ετικέτα του προϊόντος. Διάθεση του περιεχομένου/περιέκτη σύμφωνα με τους εθνικούς κανονισμούς. Διαβάστε την ετικέτα πριν από τη χρήση. Απορρίψτε τα περιεχόμενα / δοχείο σε επικίνδυνο ή ειδικό σημείο συλλογής μέσης, σύμφωνα με τον τοπικό, περιφερειακό, εθνικό και / ή διεθνή κανονισμό.