Ελέγξτε αν παραδίδουμε στον ταχυδρομικό σας κώδικα

Harpic Υγρό Τουαλέτας Active Fresh Ocean Force 750 ml 1+1 Δώρο

750072
Το Harpic Active Fresh Ocean Force εξασφαλίζει αποτελεσματική καθαριότητα στην τουαλέτα σας. Το μοναδικό του άρωμα αφήνει φρεσκάδα στην τουαλέτα σας για ώρες. Επιπλέον εξουδετερώνει το 99.9% των βακτηριδίων και αφαιρεί άλατα και λεκέδες.
Πριν τη χρήση 1. Σηκώστε το κάθισμα τις τουαλέτας και προσεκτικά τοποθετείστε το στόμιο κάτω από το χείλος της λεκάνης. 2. Πιέστε το μπουκάλι και εφαρμόστε σιγά γύρω από τη λεκάνη, ώστε το υγρό να καλύψει όλη την επιφάνεια της λεκάνης. 3. Για καλύτερα αποτελέσματα αφήστε να ενεργήσει για 60 λεπτά, μετά βουρτσίστε και τραβήξτε το καζανάκι. Για να αφαιρέσετε το καπάκι: Πιέστε στις δυο λείες επιφάνειες και ξεβιδώστε. Για να τοποθετήσετε ξανά το καπάκι: Βιδώστε σφιχτά. Κατάλληλο για όλες τις λεκάνες τουαλέτας εκτός από ανοξείδωτο ατσάλι. Ασφαλές για τις αποχετεύσεις.
Χώρα E.E.
Κατασκευαστής Παρασκευάζεται στην Ε.Ε. RECKITT ΜΠΕΝΚΙΖΕΡ ΕΛΛΑΣ ΧΗΜΙΚΑ A.B.E.E. Τάκη Καβαλιεράτου 7, 145 64 Κηφισιά. Διανομέας Κύπρου: CTC ARGOSY TRADING COMPANY LTD.
Net Contents 2x750 ml
Contains <5% Απολυμαντικό. <5% Μη-ιονικά τασιενεργά, Άρωμα. Σε 100γρ περιέχονται 0,288gr Benzalkonium Chloride.
Αποποίηση ευθυνών Συνιστάται στους πελάτες να ελέγχουν τη συσκευασία του προϊόντος για διατροφικές πληροφορίες και προειδοποιήσεις αλλεργιογόνων πριν από την κατανάλωση, καθώς οι πληροφορίες του προϊόντος υπόκεινται σε αλλαγές μετά τη δημοσίευση. Πρέπει πάντα να διαβάζετε την ετικέτα του προϊόντος, για να βεβαιωθείτε ότι ακολουθείτε τις πιο ενημερωμένες πληροφορίες. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό εάν έχετε αλλεργία ή δυσανεξία. Οι πληροφορίες για τα αλλεργιογόνα επισημαίνονται στη λίστα συστατικών, στο πίσω μέρος της συσκευασίας
Προειδοποιήσεις ασφαλείας Μακριά από παιδιά. ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΠΑΦΗΣ ΜΕ ΤΟ ΔΕΡΜΑ: Πλύντε με άφθονο νερό και σαπούνι. Εάν παρατηρηθεί ερεθισμός του δέρματος: Συμβουλευθείτε/ Επισκεφθείτε γιατρό. ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΠΑΦΗΣ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ: Ξεπλύνετε προσεκτικά με νερό για αρκετά λεπτά. Εάν υπάρχουν φακοί επαφής, αφαιρέστε τους, εφόσον είναι εύκολο. Συνεχίστε να ξεπλένετε. Εάν δεν υποχωρεί ο οφθαλμικός ερεθισμός: Συμβουλευθείτε/Επισκεφθείτε γιατρό.