Ελέγξτε αν παραδίδουμε στον ταχυδρομικό σας κώδικα

Domestos Zero Limescale Καθαρηστικό Τουαλέτας Lime 750 ml

861651
DOMESTOS ZERO UMESCALE LIME. Παχύρρευστη σύνθεση. Δρα και κάτω από την επιφάνεια του νερού εξουδετερώνοντας μικρόβια, εξαφανίζει άλατα και σκληρή βρωμιά. Εξουδετερώνει το 99.9% των μικροβίων.
Πριν τη χρήση Οδηγίες χρήσης: Ανοίξτε προσεκτικά. Απλώστε ομοιόμορφα το υγρό (περίπου 70ml) σε όλη την λεκάνη της τουαλέτας συμπεριλαμβανομένου και κάτω από το χείλος. Αφήστε το να δράσει για 30 λεπτά ώστε να διαλυθούν όλα τα άλατα και να εξουδετερωθούν τα μικρόβια. Χρησιμοποιήστε το βουρτσάκι τουαλέτας αν χρειαστεί. Για πιο δύσκολους λεκέδες επαναλάβετε την διαδικασία αν χρειαστεί. Χρησιμοποιήστε το μόνο στην λεκάνη της τουαλέτας.
Κατασκευαστής Διανομέας: UNILEVER TSERIOTIS CYPRUS LTD, Παλαιός δρόμος Λευκωσίας-Λεμεσού 195C, 2540 Λευκωσία. Τηλ.: 77774000.
Net Contents 750 ml
Αρ.Παρτίδας 68286982
Ingredients Συστατικά: <5% Μη Ιονικά τασιενεργά, Κατιονικά τασιενεργά, Άρωμα. Απολυμαντικός παράγοντας: Υδροχλωρικό οξύ 8g ανά 100g προϊόντος.
Αποποίηση ευθυνών Συνιστάται στους πελάτες να ελέγχουν τη συσκευασία του προϊόντος για διατροφικές πληροφορίες και προειδοποιήσεις αλλεργιογόνων πριν από την κατανάλωση, καθώς οι πληροφορίες του προϊόντος υπόκεινται σε αλλαγές μετά τη δημοσίευση. Πρέπει πάντα να διαβάζετε την ετικέτα του προϊόντος, για να βεβαιωθείτε ότι ακολουθείτε τις πιο ενημερωμένες πληροφορίες. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό εάν έχετε αλλεργία ή δυσανεξία. Οι πληροφορίες για τα αλλεργιογόνα επισημαίνονται στη λίστα συστατικών, στο πίσω μέρος της συσκευασίας
Προειδοποιήσεις ασφαλείας Προσοχή! Μην το αναμιγνύετε με άλλα προϊόντα (όπως καθαριστικά με υποχλωριώδες νάτριο - λευκαντικούς παράγοντες με βάση το χλώριο ή άλλα προϊόντα καθαρισμού τουαλέτας). DOMESTOS ZERO LIMESCALE AQUAMARINE ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΑΠΟΛΥΜΑΝΤΙΚΟ ΕΠΙΦΑΝΕΙΩΝ. Προκαλεί σοβαρά δερματικά εγκαύματα και οφθαλμικές βλάβες. Μπορεί να διαβρώσει μέταλλα. Επιβλαβές για τις υδρόβιους οργανισμούς με μακροχρόνιες επιπτώσεις. Κίνδυνος. Μακριά από παιδιά. Μην αναπνέετε ατμούς. Να φοράτε προστατευτικά γάντια / προστατευτικά ενδύματα / μέσα ατομικής προστασίας για τα μάτια/ πρόσωπο. ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΤΑΠΟΣΗΣ: ξεπλύνετε το στόμα. ΜΗΝ Προκαλέσετε εμετό. ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΠΑΦΗΣ ΜΕ ΤΟ ΔΕΡΜΑ Η ΜΕ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ: Βγάλτε αμέσως όλα τα μολυσμένα ρούχα. Ξεπλύνετε την επιδερμίδα με νερό (ή στο ντους). ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΠΑΦΗΣ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ: Ξεπλύνετε προσεκτικά με νερό για αρκετά λεπτά. Αν υπάρχουν φακοί επαφής, αφαιρέστε τους αν είναι εύκολο. Συνεχίστε να ξεπλένετε. Καλέστε αμέσως TO KENTPO ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΕΩΝ η ένα γιατρό. Τηλ. Κέντρου ΔΗΛΗΤΗΡΙΆΣΕΩΝ: 1401