Ελέγξτε αν παραδίδουμε στον ταχυδρομικό σας κώδικα

Cif Κρέμα Γενικού Καθαρισμού με Χλωρίνη 750 ml

300773
Η κρέμα Cif Κρέμα γενικού καθαρισμού, με ενεργό χλώριο και διπλάσιο ποσοστό μικροκρυστάλλων*, δρα αποτελεσματικά σε όλα τα είδη σκληρής βρωμιάς ακόμα και στη σκουριά, αφήνοντας τις επιφάνειες να αστράφτουν από καθαριότητα. *καθαριστική δράση βάσει περιεκτικότητας σε μικροκρύσταλλους σε σχέση με το Cif cream pink flowers.
Πριν τη χρήση Απλώστε σε επιφάνειες με ένα υγρό σφουγγάρι ή πανί. Στη συνέχεια σκουπίστε και ξεπλύνετε καλά. Προφυλάξεις: Μην το χρησιμοποιείτε σε λινόλαιο, δέρμα και ύφασμα. Αποφύγετε την παρατεταμένη επαφή σε βαμμένο ξύλο ή αλουμίνιο. Μην αφήνετε το προϊόν να έρθει σε επαφή με ρούχα, χαλιά, δέρμα, υφάσματα και ταπετσαρίες. Για ευαίσθητες επιφάνειες και υλικά, νέους/ασυνήθιστες τύπους επιφανειών, βαμμένες επιφάνειες και αλουμίνιο, δοκιμάστε πρώτα σε ένα μη ορατό σημείο. Ξεβγάλτε αμέσως μετά από τη χρήση και αποφύγετε το έντονο τρίψιμο.
Net Contents 750 ml
Ingredients Το Cif Cream περιέχει μεταξύ άλλων <5% ανιονικά τασιενεργά, λευκαντικούς παράγοντες με βάση το χλώριο, μη ιονικά τασιενεργά, σαπούνι, άρωμα.
Αποποίηση ευθυνών Συνιστάται στους πελάτες να ελέγχουν τη συσκευασία του προϊόντος για διατροφικές πληροφορίες και προειδοποιήσεις αλλεργιογόνων πριν από την κατανάλωση, καθώς οι πληροφορίες του προϊόντος υπόκεινται σε αλλαγές μετά τη δημοσίευση. Πρέπει πάντα να διαβάζετε την ετικέτα του προϊόντος, για να βεβαιωθείτε ότι ακολουθείτε τις πιο ενημερωμένες πληροφορίες. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό εάν έχετε αλλεργία ή δυσανεξία. Οι πληροφορίες για τα αλλεργιογόνα επισημαίνονται στη λίστα συστατικών, στο πίσω μέρος της συσκευασίας
Προειδοποιήσεις ασφαλείας Cif Κρέμα με ενεργό χλώριο. Κρέμα καθαρισμού επιφανειών και αντικειμένων. Κίνδυνος: προκαλεί σοβαρή οφθαλμική βλάβη. Προκαλεί ερεθισμό του δέρματος. Επιβλαβές για τους υδρόβιους οργανισμούς, με μακροχρόνιες επιπτώσεις. Μπορεί να διαβρώσει μέταλλα. Περιέχει: Sodium C12-13 Pareth Sulfate, Sodium Hypochlorite, Sodium Hydroxide, C12-15 Pareth-5. Προσοχή! Να μην χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με άλλα προϊόντα. Μπορεί να απελευθερωθούν επικίνδυνα αέρια (χλώριο). Μακριά από παιδιά. Να διατηρείται μόνο στην αρχική συσκευασία. Να αποφεύγεται η ελευθέρωση στο περιβάλλον. Να φοράτε μέσα ατομικής προστασίας για τα μάτια/πρόσωπο. Σε περίπτωση επαφής με το δέρμα: Πλύντε με άφθονο νερό. Σε περίπτωση επαφής με τα μάτια: Ξεπλύνετε προσεκτικά με νερό για αρκετά λεπτά. Εάν υπάρχουν φακοί επαφής, αφαιρέστε τους εφόσον είναι εύκολο. Συνεχίστε να ξεπλένετε. Καλέστε αμέσως το Κέντρο Δηλητηριάσεων/γιατρό. Τηλ Κέντρου Δηλητηριάσεων: 1401. Εάν παρατηρηθεί ερεθισμός του δέρματος: Συμβουλευθείτε/Επισκεφθείτε γιατρό. Διάθεση του περιέκτη σύμφωνα με την τοπική νομοθεσία.