Ελέγξτε αν παραδίδουμε στον ταχυδρομικό σας κώδικα

AB Υγρό WC για την Τουαλέτα Sea Breeze 750 ml

351247
ΑΒ Υγρό WC με άρωμα θαλασσινού αέρα για την τουαλέτα καθαρίζει και αρωματίζει.
Πριν τη χρήση Πιέστε το δύο λεία σημεία του πώματος και ξεβιδώστε το. Με το στόμιο του μπουκαλιού προς τα πάνω. Ρίξτε στα τοιχώματα της λεκάνης. Αφήστε το προϊόν να δράσει για λίγο και ξεπλύνετε με νερό.
Χώρα Ελλάδα
Κατασκευαστής Κατασκευάζεται στην Ελλάδα. Διανέμεται από Cleanway E.Π.E. Κωνσταντινουπόλεως 160, 13561 Αγ. Ανάργυροι Τηλ.: 210 261 1775 (www.cleanway.gr).
Net Contents 750 ml
Ingredients Περιέχει μεταξύ άλλων : λιγότερο του 5% ανιονικά τασιενεργά, μη ιονικά τασιενεργά, άρωμα.
Αποποίηση ευθυνών Συνιστάται στους πελάτες να ελέγχουν τη συσκευασία του προϊόντος για διατροφικές πληροφορίες και προειδοποιήσεις αλλεργιογόνων πριν από την κατανάλωση, καθώς οι πληροφορίες του προϊόντος υπόκεινται σε αλλαγές μετά τη δημοσίευση. Πρέπει πάντα να διαβάζετε την ετικέτα του προϊόντος, για να βεβαιωθείτε ότι ακολουθείτε τις πιο ενημερωμένες πληροφορίες. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό εάν έχετε αλλεργία ή δυσανεξία. Οι πληροφορίες για τα αλλεργιογόνα επισημαίνονται στη λίστα συστατικών, στο πίσω μέρος της συσκευασίας
Προειδοποιήσεις ασφαλείας Μακριά από παιδιά. Σε περίπτωση επαφής με τα μάτια. Ξεπλύνετε προσεκτικά με νερό για αρκετά λεπτά. Εάν υπάρχουν φακοί επαφής, αφαιρέστε τους, εφόσον είναι εύκολο. Συνεχίστε να ξεπλένετε. Εάν δεν υποχωρεί ο οφθαλμικός ερεθισμός, συμβουλευτείτε/ επισκεφτείτε γιατρό. Εάν ζητήσετε ιατρική συμβουλή να έχετε μαζί σας τον περιέκτη του προϊόντος ή την ετικέτα. Τηλ. Κέντρο Δηλητηριάσεων: 1401.