Ελέγξτε αν παραδίδουμε στον ταχυδρομικό σας κώδικα

Vanish Oxi Action Πολυκαθαριστικό Τζελ Λεκέδων 1 L

443552
Πολυκαθαριστικό λεκέδων σε μορφή τζελ. Εκπληκτική απομάκρυνση των λεκέδων από την πρώτη φορά. Για οποιονδήποτε λεκέ.
Πριν τη χρήση Πρόπλυση: Καλύψτε το λεκέ με 2ml τζελ. Τρίψτε το λεκέ όπως απαιτείται για 10 λεπτά. Ξαναγεμίστε το δοσομετρητή σύμφωνα με τις οδηγίες πλύσης και τοποθετήστε στον κάδο. Μούλιασμα: Μετά ο μούλιασμα πλύντε όπως συνήθως ή ξεπλύνετε σχολαστικά. Για καλύτερα αποτελέσματα στους λεκέδες, τρίψτε πριν το ξέπλυμα. Πλύση: Προσθέστε μαζί με το απορρυπαντικό σας. Για επίμονους και αποξηραμένους λεκέδες Χ120ml. Για κανονικούς λεκέδες Χ 60ml. Τοποθετήστε το δοσομετρητή επάνω στην μπουγάδα μέσα στο πλυντήριο. Χρησιμοποιήστε τη συνηθισμένη δόση απορρυπαντικού.
Χώρα E.E.
Κατασκευαστής Παρασκευάζεται στην Ε.Ε. RECKITT ΜΠΕΝΚΙΖΕΡ ΕΛΛΑΣ Hygiene Home A.B.E.E. Τάκη Καβαλιεράτου 7, 145 64 Κηφισιά. Διανομέας Κύπρου: CTC ARGOSY TRADING COMPANY LTD.
Net Contents 1 L
Ingredients 5-15% Λευκαντικοί παράγοντες με βάση το οξυγόνο, μη ιονικά τασιενεργά, ανιονικά τασιενεργά, <5% Άρωμα, Hexyl Cinnamal.
Αποποίηση ευθυνών Συνιστάται στους πελάτες να ελέγχουν τη συσκευασία του προϊόντος για διατροφικές πληροφορίες και προειδοποιήσεις αλλεργιογόνων πριν από την κατανάλωση, καθώς οι πληροφορίες του προϊόντος υπόκεινται σε αλλαγές μετά τη δημοσίευση. Πρέπει πάντα να διαβάζετε την ετικέτα του προϊόντος, για να βεβαιωθείτε ότι ακολουθείτε τις πιο ενημερωμένες πληροφορίες. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό εάν έχετε αλλεργία ή δυσανεξία. Οι πληροφορίες για τα αλλεργιογόνα επισημαίνονται στη λίστα συστατικών, στο πίσω μέρος της συσκευασίας
Προειδοποιήσεις ασφαλείας Συμβουλή χρήσης: Ακολουθείτε πάντα τις οδηγίες πλύσης όπως αναγράφονται στο ρούχο ή στην ετικέτα του υφάσματος. Δοκιμάστε τη σταθερότητα του χρώματος ελέγχοντας μια κρυφή περιοχή του υφάσματος. Ξεπλύνετε και αφήστε να στεγνώσει. Κλείστε και πάλι το καπάκι μετά από κάθε χρήση και διατηρήστε το Vanish Oxi Action σε ένα δροσερό, ξηρό μέρος. Για καλύτερα αποτελέσματα, ενδέχεται να απαιτείται επανάληψη της διαδικασίας. Κατά τη χρήση του Vanish για προκατεργασία, χρησιμοποιήστε μόνο ζεστό νερό. Μη χρησιμοποιείτε σε ρούχα που απαιτούν στεγνό καθάρισμα. Μη χρησιμοποιείτε το προϊόν σε οποιαδήποτε μεταλλικά μέρη του ρούχου (π.χ. κουμπιά, φερμουάρ). Μην εκθέτετε προκατεργασμένα ή μουλιασμένα ρούχα απευθείας σε πηγές θερμότητας ή άμεση ηλιακή ακτινοβολία πριν τα πλύνετε ή τα ξεπλύνετε σχολαστικά. Μην αφήνετε το προϊόν να στεγνώνει πάνω στα ρούχα (μέγιστο 10 λεπτά). Προφυλάξεις: περιέχει υπεροξείδιο του υδρογόνου, μετά νατρίου άλατα αλκυλιωμένων παραγώγων του Βενζοσουλφωνικού οξέος, διακλαδισμένες και γραμμικές αιθοξυλιωμένες αλκοόλες. Προκαλεί σοβαρή οφθαλμική βλάβη. Μακριά από παιδιά. Να μην έρθει σε επαφή με τα μάτια, το δέρμα και τα ρούχα. Να φοράτε προστατευτικά γυαλιά. ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΠΑΦΗΣ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ: Ξεπλύνετε προσεκτικά με νερό για αρκετά λεπτά. Αν υπάρχουν φακοί επαφής, αφαιρέστε τους, αν είναι εύκολο. Συνεχίστε να ξεπλένετε. Καλέστε αμέσως το κέντρο δηλητηριάσεων ή ένα γιατρό. ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΤΑΠΟΣΗΣ: Καλέστε το κέντρο Δηλητηριάσεων ή γιατρό αν αισθανθείτε αδιαθεσία. Εάν ζητήσετε ιατρική συμβουλή, να έχετε μαζί σας τον περιέκτη του προϊόντος ή την ετικέτα. Αν σε περίπτωση επαφής με το δέμα εμφανιστεί ασπρίλα μην ανησυχήσετε. Η ασπρίλα στο δέρμα είναι προσωρινή και θα φύγει. Σε περίπτωση που πιτσιλιστείτε με το προϊόν ξεπλύνετε με άφθονο νερό. Αν έχετε ευαίσθητο δέρμα συνιστάται η χρήση γαντιών. Μην αναμειγνύετε το προϊόν με άλλα προϊόντα εντός της συσκευασίας του.