Ελέγξτε αν παραδίδουμε στον ταχυδρομικό σας κώδικα

Vanish Πολυκαθαριστικό Σπρέι Λεκέδων 750 ml

774118
Άμεση δράση στους λεκέδες από την 1η φορά. Ξεκινά να δρα άμεσα. Για καλύτερα αποτελέσματα ψεκάστε πάνω στο λεκέ πριν από την κανονική πλύση. Τα αποτελέσματα μπορεί να ποικίλουν, ανάλογα με τον τύπο του λεκέ, το πότε δημιουργήθηκε, καθώς και τον τύπο του υφάσματος.
Πριν τη χρήση Ανοίξτε, ψεκάστε και τρίψτε τον λεκέ όπως απαιτείται. Πλύνετε. Για καλύτερα αποτελέσματα φροντίστε το λεκέ όσο το δυνατόν γρηγορότερα και εφαρμόστε το προϊόν και στις δύο πλευρές του. Ψεκάστε απευθείας επάνω σε σκληρούς λεκέδες.
Κατασκευαστής Παρασκευάζεται στην Ε.Ε. RECKITT ΜΠΕΝΚΙΖΕΡ ΕΛΛΑΣ Hygiene Home A.B.E.E. Τάκη Καβαλιεράτου 7, 145 64 Κηφισιά. Διανομέας Κύπρου: CTC ARGOSY TRADING COMPANY LTD.
Net Contents 750 ml
Ingredients 5-15% Λευκαντικοί παράγοντες με βάση το οξυγόνο, <5%: μη ιονικά τασιενεργά, ανιονικά τασιενεργά, Άρωμα.
Αποποίηση ευθυνών Συνιστάται στους πελάτες να ελέγχουν τη συσκευασία του προϊόντος για διατροφικές πληροφορίες και προειδοποιήσεις αλλεργιογόνων πριν από την κατανάλωση, καθώς οι πληροφορίες του προϊόντος υπόκεινται σε αλλαγές μετά τη δημοσίευση. Πρέπει πάντα να διαβάζετε την ετικέτα του προϊόντος, για να βεβαιωθείτε ότι ακολουθείτε τις πιο ενημερωμένες πληροφορίες. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό εάν έχετε αλλεργία ή δυσανεξία. Οι πληροφορίες για τα αλλεργιογόνα επισημαίνονται στη λίστα συστατικών, στο πίσω μέρος της συσκευασίας
Προειδοποιήσεις ασφαλείας Συμβουλή χρήσης: Ακολουθείτε πάντα τις οδηγίες πλύσης όπως αναγράφονται στο ρούχο ή στην ετικέτα του υφάσματος. Ψεκάστε επάνω στους λεκέδες, τρίψτε απαλά, αφήστε να δράσει για 5 λεπτά το πολύ κι έπειτα πλύνετε όπως συνήθως. Ασφαλές για χρωματιστά και λευκά όταν χρησιμοποιείται σύμφωνα με τις οδηγίες του κατασκευαστή. Δοκιμάστε τη σταθερότητα του χρώματος ελέγχοντας μια κρυφή περιοχή του υφάσματος. Ξεπλύνετε και αφήστε να στεγνώσει. Μην το χρησιμοποιείτε σε μαλλί, μετάξι ή δέρμα. Μην το χρησιμοποιείτε σε επιφάνειες με φινίρισμα ή επικάλυψη (π.χ. ξύλο, μέταλλα κλπ.). Μη χρησιμοποιείτε σε ρούχα που απαιτούν στεγνό καθάρισμα. Μην εκθέτετε προκατεργασμένα ή μουλιασμένα ρούχα απευθείας σε πηγές θερμότητας ή άμεση ηλιακή ακτινοβολία πριν τα πλύνετε ή τα ξεπλύνετε σχολαστικά. Μην αφήνετε το προϊόν να στεγνώνει πάνω στα ρούχα (μέγιστος χρόνος επαφής 5 λεπτά). Vanish Oxi Action. Προκαλεί σοβαρή οφθαλμική βλάβη. Μπορεί να διαβρώσει μέταλλα. Μακριά από παιδιά. Να μην έρθει σε επαφή με τα μάτια, το δέρμα και τα ρούχα. Να φοράτε προστατευτικά γυαλιά. ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΠΑΦΗΣ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ: Ξεπλύνετε προσεκτικά με νερό για αρκετά λεπτά. Αν υπάρχουν φακοί επαφής, αφαιρέστε τους, αν είναι εύκολο. Συνεχίστε να ξεπλένετε. Καλέστε αμέσως το κέντρο δηλητηριάσεων ή ένα γιατρό. ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΤΑΠΟΣΗΣ: Καλέστε το κέντρο Δηλητηριάσεων ή γιατρό αν αισθανθείτε αδιαθεσία. Εάν ζητήσετε ιατρική συμβουλή, να έχετε μαζί σας τον περιέκτη του προϊόντος ή την ετικέτα. Να διατηρείται μόνο στον αρχικό περιέκτη. Μην εισπνέετε εκνεφώματα. Πλύνετε τα χέρια σχολαστικά μετά το χειρισμό. Για ευαίσθητο δέρμα, συνιστάται η χρήση γαντιών. Να μην αναμιγνύεται με άλλα προϊόντα.