Ελέγξτε αν παραδίδουμε στον ταχυδρομικό σας κώδικα

Tesco Oxy Power Σκόνη Πλυσίματος για Λεκέδες 1 kg

851255
Tesco OXY POWER σκόνη πλυσίματος για λεκέδες. Σκληρή σε επίμονες λεκέδες, με τεχνολογία Active Oxygen . Σχεδιασμένη για την απομάκρυνση των επίμονων λεκέδων, ακόμη και στους 30 βαθμούς, συμπεριλαμβανομένων κόκκινου κρασιού, χυμού φραγκοστάφυλου, τσαγιού και καφέ. Σχεδιασμένο για χρώματα, αλλά είναι αποτελεσματικό και στα λευκά.
Πριν τη χρήση 1 κουταλιά = 30 γρ. μουσκέψτε τα ρούχα φορώντας κατάλληλα γάντια, προσθέστε 1 κουτ./ ανά 5 λίτρα νερό μαζί με το απορρυπαντικό σας σε θερμοκρασία 40 – 50 °C και μουσκέψτε για 1 ώρα περίπου. (Πλένετε ως συνήθως ή στραγγίστε επαρκώς). Στο πλυντήριο: 1 κουτ. Για κάθε πλύσιμο και 2 κουτ. Για πολύ λερωμένα ρούχα. Προσθέστε το απορρυπαντικό σας όπως συνήθως. . Να μην χρησιμοποιηθεί σε ντελικάτα υφάσματα, μάλλινα/μεταξωτά/δερμάτινα/ταπετσαρία ή υφάσματα στεγνού καθαρισμού. Να μην χρησιμοποιείτε σε επιφάνειες με επικάλυψη ξύλου ή μετάλλου ή σε ρούχα που αναγράφουν (Απαγορεύεται το χλώριο).
Χώρα Ηνωμένο Βασίλειο
Κατασκευαστής Κατασκευάζεται στο Ηνωμένο Βασίλειο. Εισαγωγέας: Χ.Α. Παπαέλληνα Εμπορική ΛΤΔ, Ταχ. Κιβ. 27879, 2433 Λευκωσία. Τηλ.: 77000088.
Net Contents 1 kg
Ingredients Η σκόνη πλυσίματος Tesco oxy power περιέχει μεταξύ άλλων συστατικών: Περισσότερο από 30% λευκαντικούς παράγοντες με βάση το οξυγόνο, λιγότερο από 5% μη ιονικές επιφανειοδραστικές ουσίες, ανιονικές επιφανειοδραστικές ουσίες. Περιέχει επίσης: Ένζυμα και Άρωμα.
Αποποίηση ευθυνών Συνιστάται στους πελάτες να ελέγχουν τη συσκευασία του προϊόντος για διατροφικές πληροφορίες και προειδοποιήσεις αλλεργιογόνων πριν από την κατανάλωση, καθώς οι πληροφορίες του προϊόντος υπόκεινται σε αλλαγές μετά τη δημοσίευση. Πρέπει πάντα να διαβάζετε την ετικέτα του προϊόντος, για να βεβαιωθείτε ότι ακολουθείτε τις πιο ενημερωμένες πληροφορίες. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό εάν έχετε αλλεργία ή δυσανεξία. Οι πληροφορίες για τα αλλεργιογόνα επισημαίνονται στη λίστα συστατικών, στο πίσω μέρος της συσκευασίας
Προειδοποιήσεις ασφαλείας Επιβλαβές σε περίπτωση κατάποσης. Σε περίπτωση κατάποσης αναζητήστε ιατρική συμβουλή και δείξτε αυτό το δοχείο/ετικέτα. Αποφύγετε επαφή με το δέρμα και μάτια. Σε περίπτωση επαφής με τα μάτια, ξεπλένετε με άφθονο νερό και αναζητήστε ιατρική συμβουλή. Επιβλαβές σε επαφή με το δέρμα. Κατά τη χρήση να φοράτε μάσκα προσώπου και γάντια. Κατά τη χρήση φορέστε μάσκα προσώπου και γάντια. Κρατείστε μακριά από παιδιά. Ξεπλυθείτε μετά που έρχεται σε επαφή με το δέρμα