Ελέγξτε αν παραδίδουμε στον ταχυδρομικό σας κώδικα

Tesco Oxy Power Σκόνη Πλυσίματος για Άσπρα Ρούχα 1 kg

853851
Tesco OXY POWER σκόνη πλυσίματος για άσπρα ρούχα. Σκληρή σε επίμονες λεκέδες, με τεχνολογία Active Oxygen . Σχεδιασμένη για την απομάκρυνση των επίμονων λεκέδων, ακόμη και στους 30 βαθμούς, συμπεριλαμβανομένων κόκκινου κρασιού, χυμού φραγκοστάφυλου, τσαγιού και καφέ. Σχεδιασμένο για λευκά ρούχα μόνο.
Πριν τη χρήση 1 κουταλιά = 30 γρ. μουσκέψτε τα ρούχα φορώντας κατάλληλα γάντια, προσθέστε 1 κουτ./ ανά 5 λίτρα νερό μαζί με το απορρυπαντικό σας σε θερμοκρασία 40 – 50 °C και μουσκέψτε για 1 ώρα περίπου. (Πλένετε ως συνήθως ή στραγγίστε επαρκώς). Στο πλυντήριο: 1 κουτ. Για κάθε πλύσιμο και 2 κουτ. Για πολύ λερωμένα ρούχα. Προσθέστε το απορρυπαντικό σας όπως συνήθως. Να μην χρησιμοποιηθεί σε χρωματιστά ρούχα, ευαίσθητα υφάσματα, μάλλινα/μεταξωτά/δερμάτινα/ταπετσαρία/ επικαλυμμένες επιφάνειες όπως ξύλου/μετάλλου, σε ρούχα με επιγραφή (μην λευκαίνετε).
Χώρα Ηνωμένο Βασίλειο
Κατασκευαστής Κατασκευάζεται στο Ηνωμένο Βασίλειο. Εισαγωγέας: Χ.Α. Παπαέλληνα Εμπορική ΛΤΔ, Ταχ. Κιβ. 27879, 2433 Λευκωσία. Τηλ.: 77000088.
Net Contents 1 kg
Ingredients Τα χρώματα αφαίρεσης λεκέδων Tesco oxy power περιέχουν μεταξύ άλλων συστατικών: Περισσότερο από 15% και λιγότερο από 30% λευκαντικά με βάση το οξυγόνο, Λιγότερο από 5% επίσης μη ιονικές επιφανειοδραστικές ουσίες, ανιονικές επιφανειοδραστικές ουσίες. Περιέχει επίσης: Ένζυμα και Άρωμα και Οπτικό Φωτιστικό.
Αποποίηση ευθυνών Συνιστάται στους πελάτες να ελέγχουν τη συσκευασία του προϊόντος για διατροφικές πληροφορίες και προειδοποιήσεις αλλεργιογόνων πριν από την κατανάλωση, καθώς οι πληροφορίες του προϊόντος υπόκεινται σε αλλαγές μετά τη δημοσίευση. Πρέπει πάντα να διαβάζετε την ετικέτα του προϊόντος, για να βεβαιωθείτε ότι ακολουθείτε τις πιο ενημερωμένες πληροφορίες. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό εάν έχετε αλλεργία ή δυσανεξία. Οι πληροφορίες για τα αλλεργιογόνα επισημαίνονται στη λίστα συστατικών, στο πίσω μέρος της συσκευασίας
Προειδοποιήσεις ασφαλείας Επιβλαβές σε περίπτωση κατάποσης. Σε περίπτωση κατάποσης αναζητήστε ιατρική συμβουλή και δείξτε αυτό το δοχείο/ετικέτα. Αποφύγετε επαφή με το δέρμα και μάτια. Σε περίπτωση επαφής με τα μάτια, ξεπλένετε με άφθονο νερό και αναζητήστε ιατρική συμβουλή. Επιβλαβές σε επαφή με το δέρμα. Κατά τη χρήση να φοράτε μάσκα προσώπου και γάντια. Κατά τη χρήση φορέστε μάσκα προσώπου και γάντια. Κρατείστε μακριά από παιδιά. Ξεπλυθείτε μετά που έρχεται σε επαφή με το δέρμα. (Απαγορεύεται το χλώριο).